Golden Globe-dij 2007

Mint a csetben már olvashattátok, tegnap nyilvánosságra hozták a 2008-as Golden Globe jelöltjeit, ahol Hugh Laurie és a sorozat neve is szerepel dráma kategóriában! Tavaly a tévésorozatok kategóriái közül kihagyták a House-t, akkor az Amerikában és hazánkban is nagysikerű “Grace Klinika” vitte a szobrot. llenben Hugh-al, aki idén és tavaly januárjában is bezsebelte az arany glóbuszt, pedig ellenfelei között olyan neves színészek szerepeltek, mint Kiefer Sutherland (24), Michael C. Hall (Dexter) és Patrick Dempsey (Grace klinika). Lássuk a mostani listát:
Legjobb férfi színész dráma kategóriában: Michael C. Hall (Dexter), Jon Hamm (Mad Men), Hugh Laurie (House), Jonathan Rhys Meyers (The Tudors), Bill Paxton (Big Love).
Legjobb tévésorozat dráma kategóriában: Big Love (HBO), Damages (FX Networks), Grace klinika (ABC), House (FOX), Mad Men (AMC), The Tudors (Showtime).

A közvetítés interaktív lesz részemről, tehát élőben fogom logolni a történteket. – Mivel van HBO-nk! És ez nem átverés, már négy éve előfizetők vagyunk ;D Egyébként kazira föl is veszem, aztán meglátjuk a szgépre írásra működni fog-e. Reménykedjünk 🙂
Szurkoljunk tehát együtt a 2008. január 13-án, Los Angeles-i Beverly Hiltonban megrendezésre kerülő Golden Globe-gálán. 😉

Kis múltidéző 🙂 Épp most dolgozom a tavalyi Golden Globe menüjén, de a “Folytatás”-ra kattintva megtekinthetitek a díjátadón készült videót. Holnapra felirattal is elérhető lesz, megpróbálom föltölteni is. Ezen kívül képgaléria, még anno Berni töltötte föl nekünk a hivatalos képeket.
Díjátadó – Hugh Laurie beszéde felirattal 12.15-én várható!

Interjú Hugh Laurie-val az átadó után közvetlenül

Interjú Hugh Laurie-val a vörösszőnyegen

Sajtótájékoztató


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .