Fry és Laurie újraegyesül – teljes adás

Csak ma sikerült megnéznem a Hugh Laurie-ról és barátjáról, kollégájáról, Stephen Fry-ról szóló riportfilmet. Nagyszerű volt Hugh-t “civil”-ben (szóval nem valamilyen szerepben), felszabadultnak és boldognak látni. A másfél órás műsorban szó esett a megismerkedésük előtti éveikről, magáról a megismerkedésükről, az egészen máig tartó barátságukról, közös élményeikről, munkáikról. Megszólalnak régi ismerősök, vicces emberek, köztük Emma Thompson és Daniel Radcliffe (bár ő inkább egy harmadik, a “rajongó” kategóriába tartozik).
A videó egy idő után magától elindul, de persze a lejátszásra kattintva is:

(4:30-tól kezdődik, reklámokkal együtt nézheted meg a műsort.)

Én nem vállalkozom feliratra, de ha bárki hajlandó rá, akkor nyugodtan megcsinálhatja. Magát a videót jobb minőségben, reklámok nélkül pl. innen vagy innen lehet megszerezni.

Nekem az volt a kedvenc részem, mikor Hugh elmorzsol egy könnycseppet, mikor arról beszélgetnek, hogy az egyik jelenetben a fia, Charlie játszotta a kisbabát. Előtört bennem az “ó, most úgy megölelném!”-érzés.

Megtekintés YouTube-on (5 részből áll)

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Igen, én kimondottan örülnék neki, mert nem túl sokat értek így meg belőle, a csekély angol tudásommal… :-# Köszi, én várni fogom! 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .