Fry&Laurie újra együtt?

Stephen Fry elárulta a BBC-nek, hogy a legjobb évei a Hugh Laurie-val töltött idők voltak, és lehet, hogy most megint összeállnak.

Egyes jelek szerint lehet, hogy a jövőben megint összeáll Stephen Fry és régi cimborája, Hugh Laurie.

Fry-t egy a BBC.com-nak adott interjúban megkérdezték, hogy mik a legkedvesebb emlékei az iparban töltött évekből. Fry elárulta, hogy a “legkedvesebb emlékei a Hughval töltött évekkel kapcsolatosak”, és még hozzátette “Csomót beszélgettünk arról, hogy, ha tehetnénk, most mit csinálnánk másképp.”

Stephen Fry és Hugh Laurie négy évadnyi Egy kis Fry&Laurie-t írt és adott elő a nyolcvanas évek végétől a kilencvenes évek elejéig, miközben együtt játszottak szintén négy évadban a Majd a komornyik…-ban (1993-ban lett vége a sorozatnak).

Az író, rendező, videómegosztó és Twitter-rajongó hozzátette, hogy “Nagyon sok örömöt okozott nekünk, és még most is okoz, mikor visszagondolunk az Egy kis Fry&Laurie-ra.”

Hugh Laurie-t jelenleg a Doktor House c. kórházas sorozatban láthatjuk, míg Stephen az utolsó műveleteket végzi a Last Chance To See /Most láthatjuk utoljára/ c. dokumentum-sorozatnak, ami Douglas Adams és Mark Carwardine könyve alapján készül, és veszélyeztetett fajok nyomába szegődik. Még idén leadják a tévében is.

[Den of Geek]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Ó! Nagyon bírnám, ha újra játszanának együtt valamiben. Akár az Emma Thompson” féle”My Fair Lady-ben is….Valaki nem tudna nekem segíteni, már régen körözöm a Majd a komornyikot.Akár magyarul, vagy felirattal, ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném!!!

  2. Nagyon jó lenne, ha megint csinálnának együtt valamit 🙂 Minden közös munkájukon látszik, hogy nagyon összhangban vannak.

    ercsika7: a Majd a komornyik torrentoldalakon fent van angolul, pl mininova.org, ha rákeresel az eredeti címén (Jeeves & Wooster), biztos meglesz. Sajnos csak angol felirat van hozzá (feliratok.hu). Először sok mindent nem értettem belőle, de végül sokat fejlődött tőle az angolom 🙂

    A másik közös sorozatukat, az A bit of Fry & Laurie-t is ajánlom mindenkinek, nagyon vicces 🙂 Az is torrentoldalakon van fent, és az első szezonhoz van magyar felirat is.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..