Egy ideig még nem fognak elfogyni a sorozat lezárásával kapcsolatos videók, cikkek, interjúk. A folytatásban is találtok kettőt, némi ismétléssel. Csak az újdonságokat fordítottam le. Nem mondanak semmi spoilereset.

Omar Epps elmondta, hogy a sorozat után kicsit utazgatni fog és lesz pár film meg tévésorozat, aminek producere.
Peter Jacobson arról beszélt, hogy már az utolsó napokban is ünnepi hangulatban teltek a forgatások. Azt is elmondta, hogy 18 éves Marni öltöny van rajta. “Csak ülök rajta, és minden 15 évben újra divatba jövök.” A szalagavatóján is ez volt rajta (nem), meg a Bar-Mitzvah-ján – ha lett volna neki. Arra a kérdésre, hogy a rajongóknak hogy fog tetszeni a finálé, annyit árul el, hogy “Hát, a halálom…”, aztán észreveszi magát és szerencsére többet nem fed fel. De komolyra fordítva úgy gondolja, hogy a rajongóknak tetszeni fog az utolsó epizód. “Ahogy minden évadzáró, ez is nagyon jó. Tökéletesen House-os lesz a befejezés.”
Jesse Spencer rá akarja venni a riportert, hogy orron vágja, aztán a fináléról azt meséli, hogy House egy repülőn le akarja húzni a vécén a kokainját, mert valaki kopogtat a WC-ajtón, akiről “nem árulhatom el, kicsoda”. “Ja, azt hittem, hogy az egészet csak most találta ki” – mondja a riporter. “Így van” – feleli Jesse. Megtudhatjuk, hogy nyáron remélhetőleg Indonéziába megy szörfözni, aztán meg Brazíliába. Legközelebb a tévében a Chicago Fire c. tűzoltós sorozatában láthatjuk őt viszont.


David Shore az utolsó forgatási napokról beszél (szerdán, tehát április 18-án fejezték be). Elárulja, hogy könnyes volt a búcsú a forgatás végén. A fináléról annyit mond, hogy House átgondolja az életét meg a jövőjét, és ez illő befejezés. A riporter megkérdezi, hogy House és Wilson a naplementébe fognak-e majd elsétálni, erre Shore azt mondja, hogy szerinte nem fogják fogni egymás kezét (nem tagadja, de nem is erősíti meg, hogy a naplementébe mennek majd).
Robert Sean Leonard nem kommentálja azt a tényt, hogy Hugh ötlete volt, hogy mindenki kiöltözzön a bulira és, hogy milyen jól néz ki.

A korábban látott interjúrészletek fordítását itt találjátok.

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. En úgy vagyok vele, elkezdem majd nézni a sorozatot, mert sok színész van benne, akit szívesen látnék akár sorozatban is! 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .