Fanfic-verseny értékelés #1

Ne kövezzetek meg. Ne akarjatok felkötni sem. Tudom, késtem (több mint fél évet), de itt van. Twitteren szoktam mostanában írogatni, hogy hogyan haladok a fanfic-verseny értékelésével, illetve nyugodtan lehet kérdezni. Na, de akkor itt is van az első. Jelzem: Nem helyezési sorrendben lesznek kitéve a történetek. Annak külön posztja lesz.

Itt találjátok a történetet (nem új, a szerzője Lioness), a folytatásban pedig az értékelést.

Értékelés: 7/10

Ez egy House-Wilson sztori. Amit hiányoltam, az a „kibeszélősdi”. Mármint, amikor House meg Wilson sorrendbe rakja az ápolókat külsőleg, illetve hasonlók. Heti beteg is volt. Nem volt erőltetett sem, látszik, hogy inkább a két férfira lett kiélezve a történet. Bár valami nekem hiányzott belőle. Illetve a vége csavar jó ötlet, csak az a baj, hogy – igaz nem hallucináció – volt már ilyen. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz ötlet. Nem tudok többet írni. El kell olvasni. Illetve amikor House kifejti, hogy ő megy betörni, na, az nagyon tetszett.

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Jah igen, én követtem el ezt az izét itt fentebb… 😀 😀 😀
    Nem mondom, hogy életem főműve volt, de mint azt anno említettem, nem kenyerem a meghatározott időre és megadott témában írogatás… 😀 De egy próbát megért, és ez lett belőle. 🙂 Az értékeléssel teljesen egyetértek Inzume, én is éreztem, hogy kicsit sántít, de többre akkor nem futotta. 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .