Fanfic-lánc (őrült edisön)

Kívánságotok számomra parancs! 🙂 Egy újabb fanfic-lánc, szintén spoilermentesen, ha lehet. Egy hozzászólás a lehető legrövidebb legyen. Írjátok ki a gondolatjelet, ahol megszólalás van, meg ügyeljetek a helyesírásra, úgy mégiscsak kellemesebb visszaolvasni. Ahogy beszéltétek, ezt csak este lehet írni, sötétedés után, amikor a vámpírok előjönnek. Jöhetnek mindenféle mesebeli lények, Harry Potteres figura beépítése plusz pont! (Dr. Kutnernek csak minuszpont jár!)

És akkor az első mondat…

A Princeton-Plainsboro Oktatókórház fölött a felhők közül lassan előbukkant telihold szabályos korongja.

Csatlakozás a társalgáshoz

1047 hozzászólás

 1. Kádi meg majdnem szívrohamot kapott, amint Mária Geronazzo mellé még beesett Benkő Dániel is. Mondjuk érdekes belépőt csinált, miután megbotlott, és ahogy a nagy könyvben meg van írva, pofáraesett.

 2. Benkő viszont inkább a hányós zacskója felé nyúlt, de sajnos csak a vályúig jutott. A disznók falatozásba kezdtek, Benkő mégis a teletabikat választotta.

 3. Előhúzott egy nyársat, és elkezdte sütögetni – az általa “kis szarházi”-nak gondolt – figurákat, de azt gondolta, fél fogára se lesz elég, ezért elővett egy kis hurkát is, majd énekelte: “Hurka gyurka, véres hurka, májas hurka”.

 4. A hurkadal hallatán a disznók megint annyira beizgultak, hogy az egyik átváltozott hurkává maga is.
  House ezt végignézve rémülten kiáltott fel:
  -HURKAKÖCSÖG DÖGÖLJÉLMEG!

 5. Viszont Benkőt igazából most a 17″-os LCD kijelző érdekelte, ami a torkán akadt. Nem tudta, hogy a teletabik hasába ilyenek vannak ültetve.

 6. A zebracsíkos képernyő működésre vette rá Győzike borsónyi agyát, így jutott eszébe, hogy ő már régóta szeretne otthonra egy zebrát, ezért így szólt: “Beáá mennyünk móó zebróót venni, csáje!”

 7. Miután Benőnek végre sikerült egy hurkával kipiszkálni az LCD-kijelzőt a torkáról, rögtön felcsillant a szeme a remek üzleti lehetőségen, és elhajtotta Győzikét meg a pereputtyát a szomszéd kereszteződésbe, ahol rögtön mindjárt négy divatos zebrát vehettek szemügyre Gáspárék.

 8. Még Evelinkének is volt annyi esze, hogy nem fekszik rá a gyanúsan lapos zebrákra. Győzikéről ezt nem lehetett elmondani… A lámpák zöldre váltottak és Győzi azóta is közvetlen kapcsolatban van a zebráival és a járókelőkkel (meg persze minden járművel, ami áthajt rajta).

 9. Hogy Győzike ne legyen magányos drága, kedves, nedves családja a nevezett zebra köré épített egy villát…a kanál túl bonyolult lett volna.

 10. De mivel a hatalmas evőeszköz soha nem látott közlekedési dugót okozott, óriási balesetek történtek szerte a városban, így House-éknak kénytelen kelletlen munkába kellett állniuk… (Mármint mint orvos, nem, mint valami egyéb, nehogy valaki valami rosszra gondoljon…)

 11. Természetesen csakis kocsi orvos…Így jöttek az összetört autók és Kádiék beöltöztek és kocsikat varázsoltak újjá…Pimp my ride ment is oda forgatni gyorsan!

 12. Nem is tűnt fel egy darabig senkinek, hogy hatalmas tűz van a háttérben. Szerencsére nem volt messze Joshi Bharat stúdiója. Épp forgattak ők is, ám a tűz láttán kijöttek és megpróbáltak minél gyorsabban beszélni, hogy a fogaik helyéről kiáramló nyáltengerekkel csillapítsák a tűzet.

 13. Sajnos Józsi nem ért rá, épp a kigyulladt Magyar akcentusát próbálta eloltani. Szegény azóta sem beszéli a nyelvünket rendesen.

 14. De a többieket ez annyira nem izgatta, inkább kapva az alkalmon elkezdtek Józsi nyelve fölött kolbászt meg szalonnát sütni.

 15. Aztán meg hozzáláttak falatozni, ám hirtelen megjelent Sóbi Norbi és kikapkodta az egézségtelen ételeket a kezekből és helyette az arcképével ellátott termékeket adta oda nekik.

 16. “Na de hol van House?” Kérdezték az olvasók. Mégiscsak egy House oldalon vagyunk. “És hova tűnt Cuddy?!”

 17. Ám ekkor észrevett egy hatalmas csúszdát, melyen hasra vetve magát leszáguldozott egy bizonyos ajtóig melyen két felirat volt olvasható: SÜLLYESZTŐ, valamint NE ZAVARJ – utóbbit már Kádi és Tizenhárom helyezte ki.

 18. De nem sokáig dörömbölt, tekintve, hogy a nagy erőbehatás következtében ez egész keretestül kiszakadt és láttatni engedte House-szal az eddig látatlant.

 19. A három orvos először meglepetten meredt egymásra, majd Kádi és Tizenhárom maguk közé invitálták House-t és megkínálták az egyébként felettébb koleszterinkímélő ételekkel.

 20. – Ez a jó kis kerti vereshagyma pedig isteni leheletet kölcsönöz – kacsintott rá Cuddy és House kezébe nyomott egy jókora katonát.

 21. Ám mielőtt még House a szájába dobta volna a Katonát, az felkiáltott: “Kukoricza Jancsi becsületes nevem: Egy kicsit parasztos, de én nem szégyenlem.”

 22. Kulka Janó volt az, mivel House következő gondolatát tizenhuszadjára sem tudta normálisan kimondani.
  -Gyerünk Janó, menni fog az. – Szólt ki Kádi türelmetlenül a vászonról, teli pofával.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .