Facebook, twitter, satöbbi

Konkrétan – így kiemelve – még nem esett szó arról, hogy a Doktorhouse.hu egy ideje már nem csak ezen weboldal formájában van jelen a világhálón. Érdemes követni minket az egyéb fórumokon is, hiszen minden apróságot lehetetlenség közzétenni bejegyzésben, a House-os emberek twitter-profiljaikon lévő egy-egy mondatokat meg főleg nem. Tehát, ha ezekre az apróságokra kíváncsi vagy a “Doktor House” szereplőivel illetve magával a sorozattal kapcsolatosan, nyomj egy “Tetszik”-et a Facebook-oldalunkon, illetve Olivia, Jennifer, Jesse és Omar sajátkezűleg leírt mondatainak fordításáért plusz egyéb nyalánkságokért kövess minket Twitteren vagy, ha teljesen magyar felületre vágynál, a Turulcsiripen.

Emellett iWiW-klubunkba is beléphetsz. Ott ritkán lesznek frissítések, de azért előfordul.
Szintén közösségépítésnek ott van a Facebook-csoportunk, amihez szintén ingyen és bérmentve csatlakozhatsz.

Még azt hozzátenném, hogy a bejegyzések egyéni oldalain (tehát nem a Nyitólapon) a fejlécben található gombra kattintva megoszthatod az adott írást az ismerőseiddel. Hadd tudják meg ők is a legfontosabb híreket!
És, ha valami jó House-os linket, fotót találsz, azt közzéteheted a Facebook-oldalunk üzenőfalán vagy a saját profilodon a @Doktorhouse.hu szöveget beírva.

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Trackback
Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .