EW-videó

Íme a múltheti Entertainment Weekly-s cikkhez tartozó kulisszavideó a fordítással.
Szóesik a 4. évadról, 5. évadról, boldogságról, elmélyedésről, szerelemről.

HL: Szerintem House nagyon érzelmes karakter, és a kérdés az, hogy mennyit mutasson az érzelmeiből az embereknek. És a 4. évad végén, abban a jelenetben, mikor elárulja, hogy szüksége van szeretetre és barátságra, ezt tulajdonképpen egy hallucinációban teszi, egy nem létező világban, miközben keresztülhajózik a Styx-folyón Hádész felé. Aztán úgy dönt, hogy visszatér, és az életet választja. De mindez a többiek elöl rejtve történik. Ez nem olyan, amit bárkinek is megmutatna. Aztán az 5. évad elején le vagy felhúzza a redőnyt… le vagy fel szokták húzni a redőnyt? Nem tudom. Mindegy, bármelyik is, ő azt csinálja. Rejtegetni próbálja, mennyit is jelentett és jelent ez az egész számára.

KP: A 4. évadban mindig előbb megnéztük a forgatókönyv végét, hogy melyik karaktert rúgják ki, és miután konstatáltuk, hogy nem minket, fellélegeztünk, és elkezdtük olvasni az elejéről.

PJ: Én, Kal meg Olivia tudtuk, hogy, mivel 9 részre szerződtek le minket, tudtuk, hogy benne leszünk a végső ötben. Aztán meg volt 3-4 epizód, amiben már csak öten voltunk, és nem tudtuk, ki marad a végén.

KP: Most, hogy vége a versenynek, és sok lezárás volt a 4. évad végén, érzed a dinamikát a három új csapattag, meg a három régi között, meg Robert Sean Leonard karaktere között. Jobban összepasszolnak, mindenkinek megvan a saját szerepe, de sokszor kilépünk a szerepünkből, hiszen még mindig mi vagyunk a három új karakter a sorozatban. Szerintem ez az egész nagyon mókás, sokkal többet láthatnak majd a “saját szerep”-ből.

OE: Kicsit jobban el fogunk mélyedni nem csak Foreman, de mindenki más életében, tudja.

PJ: Észrevettem… bár még csak a 5. vagy 6. részt forgatjuk, de észrevettem, hogy jobban beleástak a karakterekbe. Persze nem House kárára, ugyanannyit mutatnak belőle, hiszen ő a sorozat magja, ettől sikeres az egész.

OE: Nyilvánvalóan el fognak mélyedni abban, ahogyan Houset és Wilsont otthagyták a 4. évad végén. Bizonyára keletkezni fog némi sérülés a kapcsolatukban.

PJ: Ami az én karakteremet illeti, eddig tettek némi felfedezést az életével kapcsolatban, amit nem egyszerű elérni, hiszen már sokan, kilencen vagyunk. Tudja, az orvosi dolgokról, meg Houseról szól a dolog. De az írók mindannyiunknak megadnak pár percet a karakterben való elmélyülésre.

OE: Jobban belelátunk majd Foreman magánéletébe; ki tudja, lehet, hogy szerelem is lesz?

HL: Azt mondanám, hogy House boldogsága túl… (OE) *nevet* (PJ) …soha… (HL) …túl bizonytalan. Igen, az. Nem azt mondom, hogy ez egy boldogtalanságról szóló sorozat, de House elégedetlensége motiválja azt a sok drámát a sorozatban. És, ha valaha is megtalálná azt a tökéletes helyet a labradorokkal meg a rózsákkal benőtt kunyhóval, az valószínűleg véget vetne az egésznek. Mármint ez a kezdetet jelentené számára, de a végét élete ezen fejezetének.

OE: Mármint különböző szinteken lehet, hogy boldog tud lenni: tudja, megoldani az esetet! Szóval, most csak ezzel foglalkozzunk, a többi szintet meg majd meglátjuk mondjuk a 9. vagy valamelyik évadban. *csuri*


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

1 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .