Érdekes forgatási helyszín (frissítve)

Mint tudjátok, a Princeton-Plainsboro kórház nem létezik valójában, a külső felvételek a főcímben egy princetoni (vagy plainsborói) egyetem épületeit, meg egyéb new jersey-i helyszíneket mutatnak.
Most ismét New Jersey államban járt a forgatócsoport, de többet nem árulok el, csak a folytatásban, mert a 6. évad epizódjaiban lesznek benne a felvételek.

Frissítés: A forgatási helyszín oka Ausiello szerint.

A hatalmas kiterjedésű, régi Greystone Park Pszichiátriai Kórház újra megnyitja kapuit, és a főorvos lehet, hogy Hugh Laurie, a Doktor House sztárja lesz.

A népszerű Fox-os sorozat forgatócsoportja ma /április 14-én/ Parsippany-ben járt, hogy az elhagyatott állami kórházat átalakítsák a képzeletbeli Mayfield Pszichiátriai Kórházzá. Szerda reggel /április 15-én/ háttérjeleneteket kell forgatniuk a következő évad epizódjaihoz.

Universal Studio elég szűkszavú volt a greystone-i tervekről és arról, hogy esetleg bármelyik szereplő megjelenne a forgatáson. Annyit elárultak, hogy a helyszínt elzárják a civilek elől. A rendőrség azt is elmondta, hogy az odavezető utat is ideiglenesen lezárják.

Steve Gorelick, a New Jersey-i Mozgókép és Televízió Bizottság vezérigazgatójának sem volt sok mondanivalója a sorozat mai forgatásáról.

“Azt mondták, hogy nem igazán akarnak nyilvánosságot a forgatás körül” – mondta Gorelick. “Ezt tiszteletben kell tartanunk.”

A Greystone-t 1876-ban nyitották meg, mint korának legmodernebben felszerelt mentális egészségügyi létesítményét. Végül egy hatalmas – majdnem ötven ezer négyzetméter – kiterjedésű rom lett belőle. Csak a kórház középső része – ahol az adminisztráció folyt – volt nyitva az elmúlt években. Végül azt is bezárták, mikor megnyílt az új Greystone a közelben.

Már az is elgondolkodtatta a történészeket, a Műemlékvédelmi Bizottság helyi és megyei hivatalnokait, hogy mit csináljanak a kísérteties régi épületegyüttes.

A Doktor House egy kórházas sorozat, akinek hősét (Laurie-t) úgy aposztrofálják, mint “tiszteletlen, vitatott orvos, aki senkiben sem bízik, legkevésbé a betegeiben nem.” Az Emmy-díjas drámasorozat február 2-án ünnepelte a 100. epizódját.

A Greystone-nak már volt találkája ezelőtt a cellulóz szalaggal a ’90-es évek közepén, mikor is Meryl Streep és Leonardo DiCaprio három napot töltött itt a Marvin szobája forgatásán.

[nj.com]

Ja, a lényeget nem is írtam: a lehetséges okokat a forgatásra. Szóval vagy Wilson bátyja vagy House lesz a Pszichiátriai Kórház páciense bizonyos spekulációk szerint. Szerintetek?

Frissítés (04.21.): Ausiello-hír: A nagy kérdés: “House diliházba megy?”
És a válasz… őszintén szólva nem tudom, de nagyon úgy tűnik. Vegyük sorra a bizonyítékokat:
→ House halottakat lát (ebben az esetben Wilson számító szuka exét, Ambert).
→ A május 4-i (5×23-as) epizód sajtótájékoztatója szerint: “House olyasmit szándékozik tenni, hogy megszűnjenek a hallucinációi, amire még gondolni se mernénk”.
→ Múlt héten a sorozat forgatócsoportja a new jersey-i elhagyatott Greystone Park Pszichiátriai Kórházban csinált felvételeket a következő évadra.
→ Azt mondták nekem, hogy a fináléban (5×24) valami olyan meglepő történik, ami miatt a szereplőgárdának és a stábnak titoktartási szerződést kellett aláírnia.

Az ítélet: Hú. Már csak az a kérdés, hogy a Huddy-szex azelőtt vagy azután történik meg, mielőtt a Dr. Dilinyósra ráadják a kényszerzubbonyt? Osszátok meg a gondolataitokat ezzel kapcsolatban! És, ha tudtok bármilyen másik magyarázatot arra, hogy a forgatócsoport 5000 km-t utazzon azért, hogy felvegyenek pár jelenetet egy vicces farmon, akkor hegyezem füleimet!

[nj.com]

Csatlakozás a társalgáshoz

14 hozzászólás

 1. jesszusom ez tényleg hatalmas… hmmm, kísérteties lehet… 🙂
  pszichiátria?… szerintem House.., a mostani álláspont szerint. elképzelhetőnek tartom h az lesz a nagy évadfinálé kimenetele… és aztán nyáron mi is odakerülünk ha várnunk kell a kifejtésére őszig… 😛 …jesszus már csak 3 rész!! :S

 2. wow az hatalmas . és ha mind 2. oda kerül XD vagy nem house wilson öcses és wilson XD de birnám. amugy elégi ki vann fuladva az 5 lévad szal jó kis zárást kell csináliuk hogy a 6. évadot nézze valaki

 3. Na tessék: ezért utálom igazán Ausiellot. Mindig felcsigáz a “hülyeségeivel”. 😛 Bár elképzelhető, hogy Dr. Ház tényleg kezelésre szorul. Ajj, most már tényleg megöl a kíváncsiság!
  Mina-nak: én már most kezelésre szorulok 😛 XD

 4. Azért az épületre pillantva az Őrültekháza címú film ugrik be. *scary a bit* De tényleg érdekes lesz. House diliházban egy egész évadra?! Vagy csak részlegesen? Mindenesetre el tudom képzelni, hogy Cuddy még így is “alkalmazza” = bele van esve és nem rugná ki, úh a gyogyókórházból diagnosztizálna. Vagy próbálna. Esetleg még több hallucináció. Nem tudom, kár hogy még nincs House, és az is gáz hogy 3 rész és 3 hónapig semmi rész…

 5. Röhej . Hahah. Ha House dilis lesz, és úgy jön össze Cuddyval akkor azt csakis és KIZÁRÓLAG ELMEBAJBÓL teszi!!!!!!!EZ AZ.
  Akkor mégsem megy el a maradék esze….Hú

 6. sziasztoook. én tudom mi történik a fináléban. megvn az összes house rész, az egész 5. évad(bár angolul,de magyar felirattal) ha vmi kérdésetek vn, nyugodtan írjatok az e-mail címemre(bettadett@gmail.com), majdnem hogy midnere tudnék válaszolni. 😉
  ..amugy a 6. évadról is olvastam már… hát… az is biztosan nagy siker lesz…♥♥

 7. Én csak azt remélem hogy house rendbejön és visszamegy dolgozni még a 6.évadban hogy összejöjjön Cuddyval, ezt nagyon remélem!!!De nagyon durva volt az uccsó rész totál ledöbbentem mindenre számítottam csak erre nem!!Nem tudjátok hogy lelehet e valahol töltani szinkronizált részeket?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .