Detti elkezdte fordítani a 2007-es Emmy-díjátadóról szóló cikket, melyben részletesen kitérnek a 3×21-es részre (avagy a “Hector kontra House”-os epi ;)) Egészben szerettem volna feltenni, de annyira nincs semmi hír a sorozat felől, hogy kénytelen vagyok ilyenre vetemedni. 😉 Folytatás mögött az első részlete!

Valamint feltöltöttem a David Mushegain által készített fotósorozatot, melynek lebutított képeit már láthattátok – most azonban HQ minőségben tündököl Hugh Laurie, az Interview magazin júliusi számában!

Tehát íme az Emmy-cikk első része:Amikor a szereposztásnál négy lábra és egy farokra volt szükség, már nyilvánvaló volt, hogy a House egyik epizódja eltérő lesz az összes többitől. De a rajongóknak nem kell aggódniuk: nemcsak egy kutya lágyíthatja meg az észszerű és ingerlékeny doktor, Hugh Laurie szívét.

House kutya napjai

Nem véletlen, hogy doktor Gregory House a legbosszantóbb, de a legmegnyerőbb karakter a tévében. Csak hallgassák az embert, aki megálmodta őt.
”House lázadó”, mondja David Shore, a megálmodója és a főproducere az orvosi drámának. ”Bennem egy lázadó él, aki valószínűleg még akkor is ott lesz, amikor 80 éves leszek. Meghallgatom a véleményeket és a hozzáállásokat a karakterrel kapcsolatban, beleértve House cinikus természetét.”
”Mint Hugh és jómagam, House az ésszerűség és az érzelmek fölötti igazság nagy hívője. Képes azt mondani az embereknek, hogy menjenek a pokolba, és annak határozottan van egy egyetemes vonzereje. Mindannyian tapasztaltuk azt az érzést, hogy idiótákkal vagyunk körülvéve, de House az, aki idiótának nevez egy idiótát, míg mi ezt nem merjük megtenni.”
House nyíltsága elősegíthette a műsor sikerét: az elmúlt évad egyetlen epizódja rekordot döntött, 27,3 millió embert csalt a képernyők elé.
Tavaly kiemelkedő színi sorozatként Primetime Emmy díjra volt jelölve, és az előző évben Shore Emmy díjat kapott a kiváló orvosi sorozat megírásáért. Az NBC Universal tévéstúdió, amely bemutatja a sorozatot, elégedettebb már nem is lehetne.
”Én csak hátradőlök, bonbonokat eszem, és nézem ezt az írók és színészek alkotta álomcsapatot” – mondja Laura Lancaster, a csatorna programigazgatója.
A minősítések és megtiszteltetések ellenére Shore azt mondja, hogy mindig késztetést érzett, hogy megcsinálja a tapintatlan, gyógyszerfüggő House-t. ”Gondoltam, hogy meg fognak kérni engem, hogy adjak egy kölyökkutyát neki, azért, hogy lássuk, jó szíve van.”
Fogadalmat tett, hogy nem teszi meg, de úgy tűnik egy kis idő elteltével megenyhült. A harmadik évad huszonegyedik epizódjában, amit május elsején mutattak be, House kapott egy kutyát, de csak ideiglenesen. Igazából ez a kutya a barátjáé és kollégájáé is, Dr. James Wilsoné (Robert Sean Leonard), de House kapcsolata ezzel a hülyével (Hektorral) viharos. Amikor Hektor megrágta House Vicodinját, mégcsak nemis vitte állatorvoshoz. (Arra gondolván, hiszen úgyis magához tér.)
”House soha nem lesz szerény és ölelnivaló, és mi sem akarjuk hogy érzelgős legyen” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. ”Mindig is javíthatatlan lesz.”
Jacobs férje és munkatársa, Paul Attanasio szintén vezető producer az orvosi sorozatban, amiben az orvsok detektívet játszanak, összegyűjtik a nyomokat (a páciensek tüneteit) míg meg nem oldják a rejtélyt. Laurie és Leonard mellett még ott van Jennifer Morrison, mint Dr. Allison Cameron, Omar Epps, mint Dr. Eric Foreman, Lisa Edelstein, mint Dr. Lisa Cuddy és Jesse Spencer, mint Dr. Robert Chase.
A kutyaepizódban, (a “Család” címet kapta), amit Liz Friedman írt, az orvosok két testvért kezelnek. A 14 éves Nick Woodruffnak leukémiája van, és az egyelten reménye a túlélésre egy csontvelőátültetés a donorjelöltjétől, a 8 éves testvérétől, Matty-től.
De Mattyben kifejlődik valamiféle rejtélyes fertőzés, és a Princeton Plainsboro Oktatókórház doktorainak meg kell gyógyítaniuk őt, azert, hogy felhasználhassák a csontvelőjét arra, hogy megmentsék Nicket. Meg tudják oldani a rejtélyt időben? Szembe tud-e nézni a csapat azzal a kihívással, hogy egy négylábú jövevénnyel dolgozzanak?


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .