Emma Thompsont Doktor House is megtapsolta

Ez a cím… Nyilván (sajnos) Hugh Laurie neve kevesebbeknek mond valamit, mint Doktor House… Na de akkor is.
A lényeg, hogy a tv2 Aktívja is megemlékezett arról, hogy Emma Thompson csillagot kapott a Hírességek Sétányán és Hugh Laurie is jelen volt. Videó a folytatásban.

[tv2]

(Most komolyan: “bár”? Tényleg??? Bár? Az egy pub, a kutya meg a macska rúgja meg! Ettől olyan érdekes: Emma Thompson – egy angol színésznő – csillaga egy angol bár pub elé került ki! Uramatyám. Én kérek elnézést…
Ahelyett, hogy inkább – a videóban el is hangzó – Hugh-beszédből fordítottak volna le valamit. Abban nem voltak ilyen bonyolult utalások. :nyelvnyujtogato: )

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Hallod, én azon csodálkoznék, ha House helyett Hugh-t írnának, és megfelelő lenne a fordítás is… Én még SOHA AZ ÉLETBEN nem láttam/hallottam semmi olyat a Tv2-n, amiben nem találtam volna legalább egy helyesbítendőt… Legalábbis amikor olyasmiről volt szó, amit ismerek. Szánalom. A szinkronos House-t is csak azért nézem (mert sosem elég belőle :nyelvnyujtogato: ), hogy maradéktalanul megértsek mindent, ami az angol után nem volt világos. De sajnos csak az igazi hangulat töredéke jön át a Tv2-n. :fancsali:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .