Előzetes: 4×12

Ennél az epizódnál tér vissza a House a rendes kerékvágásba, azaz a megszokott hetibeteg+team formulához. Persze a mellékszál itt is megjelenik.

Egy, a zeneiparban tevékenykedő, heroinnal élő nő hirtelen rádöbben, hogy nem ez kell neki, ezért vallást vált, és áttér a zsidó hitre. Az esküvőjén azonban váratlanul rosszul lesz. Senki nem érti az okát, és persze mindenkiben felmerül a kérdés, hogy talán álszent, és mégsem változott meg. Eközben House egy másik ügyet is fel akar göngyölíteni, mégpedig azt, hogy Amber vajon miért van együtt Wilsonnal. Ám a lány elég egyértelmű magyarázattal szolgál…

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

 1. ez most komoly h kivágták a poént vagy mi csattanót a részből? …vagy én emléxek rosszul h Housenak volt egy fontos mondata mielőtt odaadja Wilsonnak a poharát és elviharzik a megvilágosodással?
  …így elszúrni a szinkront….. vagy csak én nem hallottam? akkor sorry!

 2. Jól hallottad mina 🙁 nem forditották le azt a mondtatot amikor House azt mondja Wilsonnak hogy: – Te velem fekszel le!
  Elszúrták a magyar szikront, de mindig ezt csinálják. 🙁

 3. Jah, elszúrták… Apuval néztük ezt a részt tegnap, és mielőtt jött volna ez a mondat, mondtam neki, hogy “Figyelj, figyelj, most jön a poén!”, és erre nem jött. Ott néztem egy kicsit, hogy mivaan? A “Te velem fekszel le.” nem fért volna bele House szájmozgásába hosszilag, de egy “Te velem jársz.” mondjuk igen. És ez legalább közelebb van a poénhoz, mint a “Te jó ég!”, vagy mit is mondott ott. Pff.

 4. Hát… én is már előre röhögtem, egyik kedvenc Hilson jelenetem… erree…… 🙁
  bár nem ez az első eset tényleg… pedig én tökre szeretem Kulkát és a többieket is már… de néha(elég gyakran) nekem tényleg nem jönnek át a poénok, ahogyan lefordítják… meg Kulka is annyira túltúl orrát fennhordó bunkónak állítja be néha Houset a hangjával…(jó..House tényleg egy arrogáns seggfej…de valahogy mégse ez a fajtája:)) pedig, mikor átvette szegény Szakácsitól akkor azért még nem volt ennyire elszaladva vele a ló… a hangjával… na értitek 🙂 …bár lehet nem az ő hibája…
  …szóval, én nem tudom, de mostanában a szinkron…..
  (bocsi, tudom h már százszor vitatéma volt, de kibukott belőlem)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..