Előzetes: 4×11

Annó ez volt az ún. Superbowl (azaz az amerikai futball bajnokság döntője, amit nagggyon sokkkan néznek az USÁ-ban)-epizód, szóval az utána leadott műsor nagy eséllyel megtartja a nézők jelentős részét, így akár új (potenciális törzs)nézőket is szerezhet. Kicsit szerencsétlenül jött ki a Housenak ez dolog, mert igazából ide szánták azt, amit végül a 4. évad fináléjaként adtak le, és az alábbi epizód január közepén ment volna le. Csak, hát közbeszólt az írók sztrájkja. :p Az lehet, hogy több nézőt vonzott volna, mint ez, de ezt már nem tudjuk meg soha.
A Superbowlról bővebben a Sorozatjunkie-n itt, itt meg itt, illetve az epizód amerikai nézettségéről itt olvashattok.
Valahogy nem ezt a hangot képzeltem el a csajnak (az Oscar-díjas Mira Sorvino. Csodálom, hogy a tv2 ezt nem lovagolta meg, bár ezelőtt számomra ismeretlen volt a neve…), de attól még jó rész lesz!

SZERDA ESTE 21:40-KOR A tv2-N

Doktor House és orvosi csapata ezúttal egy hatalmas távolságra lévő páciensen kell, hogy segítsenek. Dr. Cate Milton a Déli-sarkon végez pszichológiai kutatásokat, amikor is egy nap váratlanul rosszul lesz, ám az időjárás viszontagságai miatt ottreked, ezért műholdas kapcsolaton keresztül remél távgyógyítást House-tól. Eközben Cuddy beszünteti a kórházban a fizetős tévécsatornákat, mely döntés igen rosszul érinti House dokit. Elhatározza hát, hogy az emberein keresztül megpróbálja zsarolni Cameront, mint a kórházi döntőbizottság egyik oszlopos tagját, az eddigi, jól megszokott rendszer visszaállításáért…


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Aki nem látta/hallotta még ezt az epizódot, az kitalálta, hogy Törtető Cafka lesz Wilson csaja? Nekem annó előre csiripelték a madarak, szóval nem tapasztaltam meg a “magamtól kitalálás”-t.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .