Egy vendégszereplő beszámolója

Meat Loaf színész-énekes két dolgot is teljesített azzal, hogy a hétfői House-epizódban vendégszerepel: (1) A kedvenc sorozatában játszhat a kedvenc színészével, és (2) talán megszerezte a vendégművészt, aki zongorázni fog az új albumján. Igen, Hugh Laurie-ról, a multitalentumról beszélünk.

“Imádom a House-t. Imádom Hugh-t. Imádom a sorozatbeli karakterét” – mondta Meat Loaf. “Annyira izgatott és ideges voltam, ezt még hozzátenném. Azért voltam nagyon ideges, mert annyira szeretem a sorozatot. Ha nem szeretném, és soha nem is néztem volna, valószínűleg nem lettem volna olyan ideges. Mindig ideges leszek a színpadon. Alapvetően egy ideges ember vagyok.

Bár Meat Loaf – aki játszott a The Rocky Horror Picture Show-ban és a Harcosok Klubja-ban – ahhoz nem volt túl ideges, hogy kérjen egy apró szívességet Hugh-tól. Olvassatok tovább, hogy megtudjátok, mire mondta azt Hugh Meat Loafnak, hogy “Te most viccelsz?” (Az utolsó két bekezdés spoileres.)

Meat Loafot az ösztönözte, hogy látta Hugh-t játszani a Doktor House egy régebbi epizódjában, mikor odaadott a színésznek egy kottát a hozzátartozó demófelvétellel a következő albumról, és megkérdezte, hogy kölcsönözné-e a zongorához való tehetségét a számhoz.

“Nem akartam simán odamenni hozzá és megkérdezni, hogy ‘Meghallgattad a demót?'” – mondja Meat Loaf. “De másnap a forgatáson odajött hozzám, és azt kérdezte, hogy ‘Te most viccelsz? Igen. Persze, hogy eljátszom.’ Szóval, remélem ez összejön.” Természetesen Hugh nem csak a Doktor House-ban billentyűzik. A sztárokból álló Band from TV-ben is játszik Jesse Spencerrel, Greg Grunberggel (Hősök), James Dentonnal (Született feleségek) és másokkal.

Sajnos Meat Loaf nem árulta el, hogy mi fog még történni az ő történetén kívül, csak annyit, hogy “az egész történetszál a jóvátételről szól és az én karakterem elég jól kapcsolódik bele ebbe.” A karakteréről annyit mondott, hogy egy szívbetegség miatt haldokló férfit játszik, akinek a felesége összeesik, és így a teamnek egy dupla-rejtélyt kell megoldania.

De meglepően azt elárulta, hogy Ted Danson A hatalom hálójábanbeli alakításából tanulta meg, hogyan kell “beteget játszani”. “Bevallom, néztem A hatalom hálójábant. Egyszerűen imádom. Ted Danson egy kórházi ágyban feküdt, és azt néztem meg újra meg újra és egyre csak Ted Dansont figyeltem: ‘Ó, elég betegnek tűnik.’ Szóval tanulmányoztam őt kicsit.”

[EOnline!]


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .