Égető kérdések

A comment:com-on láttam meg a az egyik amerikai tévés blog cikkét, melyben különböző sorozatokkal kapcsolatos kézenfekvő kérdéseit tesznek fel – amik a sorozatban nem is kérdésesek, de a való életben nem lennének logikusak pár sorozat körülményei. A “Doktor House”-szal kapcsolatban ez az egy kérdés merült fel:

House miért nem híresebb?
Dr. House egy problémamegoldó zseni. Ami azt illeti, feltehetően a szakterülete legjobbja. Akkor miért nem jön hozzá több ember a diagnosztikai képességei miatt? Úgy tűnik, csak bizarr betegséggel rendelkező helyiek kötnek ki a Princeton-Plainsboró Oktatókórházban, kivéve az egyetlen antarktiszi esetet. De, ha House tényleg egy orvosi messiás, akkor miért nincsenek hónapokkal előre lefoglalva az időpontjai, és miért nem hívogatják egyfolytában Oprah producerei vagy betegek ezrei minden alkalommal, mikor kimegy kávéért?

[Television Without Pity]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Azért szerintem annyira nem is megválaszolatlan kérdés… például itthon sem tudjuk ki számít mittomén, a legjobb kardiológusnak vagy onkológusnak, de biztos, hogy egy orvos meg tudná mondani. És ha valaki már olyan helyzetben van a sorozatban is, hogy nem rögtön hozzá küldik is eljutnak hozzá. Híres ő, nem kell félteni. 🙂

  2. Számomra ez egy tipikus kekeckedő kérdés (pl tudom, h hol van a hónom alja, de mi a fene az a hón?)… House kinél kéne, h híresebb legyen? Mert, ha lenne nála híresebb, akkor arról szólna a sorozat és nem House-ról. Valószínűleg azért nem járnak hozzá többen időpontra, mert a betegségek nem ismerik a határidőnaplót. És valszeg sem Oprah, sem pedig a producere nem beteg. (Ha az lesz, majd jelentkezik)
    Számomra két égető kérdés vár megválaszolásra. Az egyik, h miért is lett valójában öngyilkos Kutner (sorozat szerint)? A másik pedig, h mivel fogják ezután “eladni” a sorozatot? Mert ugye már mindenkiről kiderült már (majd) minden (hadd ne soroljam fel). ***innentől spoileres!!!*** Mert Wilson véletlenül megtalálja House üres vicodinos üvegét. Jó, és? Kiderül, h House ismét “drogozik”. És? Öt évadot végigdiagnoztizált így. ***spoiler vége***

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..