Dr. House családja Los Angelesbe költözik

» A Storyonline megírta számomra az év hírét. Nem kell ezt sokat taglalni, a cím mindent elárul, de íme a cikk:

“Dr. House családja Los Angelesbe költözik. A színész világ életében hajlamos volt a depresszióra, de mióta külön él családjától még rosszabb bőrben van, ezért a felesége és a gyerekei úgy döntöttek, utána repülnek Amerikába.
Hugh Laurie az utóbbi hónapokban már nagyon súlyos depresszióval küzdött amiatt, hogy négy éve, – mióta a Dr. House című sorozatot forgatja, – ingázik a lakóhelye, London és Los Angeles között. Emiatt a családjával is egyre kevesebbet tudott találkozni.

A legutóbbi képek Hughról nagyon rémisztőek voltak, úgy festett, mint egy hajléktalan. Ezt látván felesége, Jo úgy döntött, nem nézi tétlenül a férje vergődését, ezért elhatározta, amíg tart a sorozat, addig három közös gyermekükkel Los Angelesbe költözik.
‘Nem akartam iderángatni a családomat, csak azért mert nem vagyok boldog, de a feleségem nem hagyta magát. Azt mondta egy család vagyunk, és együtt fogjuk ezt végigcsinálni. Kész tények elé állított: elmondta, hogy ő a gyerekekkel együtt már eldöntötték, hogy költöznek. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt lehetünk’ – mondta Hugh.”

» A Daily Mailben is cikkeztek a dologról:

“Ezidáig a színész egy szerény bérelt lakásban lakott a stúdiók közelében, ahol gyakran 15 órát dolgozott a hét hat napján.

De előkészítendő a nagy költözést, Hugh három teljes munkaidőben alkalmazott asszisztensek (a FOX-tól) segítségével kereste meg a tökéletes családi fészket.

És, mielőtt elutazott volna Angliába, hogy segítsen a családnak összepakolni, vett egy 2 millió fontos (592 millió forint) pazar házat a hollywoodi dombokon.

Úgy írják le, mint egy ‘varázslatos kerti paradicsom’. A 3242 négyzetláb (301 m2) alapterületű ház ‘angol vidéki ház’-stílusban épült, egy csúcstechnológiás medencével, konditeremmel és vendégházzal.

Laurie keresett már magániskolákat is a környéken a két fiatalabb gyermekének: Billnek (17) és Rebeccának (14). Az idősebb fia, Charlie (19) úgy döntött, a new yorki Columbia Egyetemre fog járni, a rangos Ivy League Egyetemre (Brown, Columbia, Cornell, Darthmouth, Harvard, Pennsylvania, Princeton és Yale Egyetemek összefoglaló neve). /Mivel eddig Charlie nem akart költözni az iskola miatt, most ez az akadály is elhárult./”

Csatlakozás a társalgáshoz

7 hozzászólás

  1. Már megint ez a hajléktalan szöveg! Aki írta a cikket, az hülye! Ezek a képek egy box edzés után készültek róla, mint ahogy azt egy másik kép nélküli cikk írta!Nem tudom ki az aki jól nézki egy kimerítő edzés után. Egyébként korábban 4 millás házról volt szó nem?
    Ági azért neked köszi mindent.Imádom az oldalt!

  2. Ez a hír a pletykalapok általános hazudozásainak ellenére igaznak és logikus lépésnek tűnik. Ez olyan, amiről csak úgy nem írnának. Hamar kiderülne, hogy nem igaz.
    A hajléktalan kinézet meg egyrészt a box miatt volt, persze, de szerintem egyszerűen alapból olyan pasi, aki nem ápolja annyira a külsejét. Főleg, ha nincs asszony a háznál, aki gondoskodna az ápolt kinézetről. Persze, most már nem lesz ilyen gond. 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..