Doktor House-t utálja a fia

Nem tudom, mennyi igazság lehet az ilyen hírekben, szóval a kérdőjel járna a cím után. De mivel az Aktív riportja kijelentőmódban beszél a témáról, ezért én is így osztom meg veletek ezt a hírt (ez még mindig nem jelenti azt, hogy tényleg igaz):

A mogorva doki 21 éves fia (Charlie) az életben ugyanolyan undok, mint apja a sorozatban. Hugh Laurie 16 évesen hagyta magára fiát a forgatások miatt, amelyet az a mai napig nem tud neki megbocsátani…

[tv2]

Csatlakozás a társalgáshoz

10 hozzászólás

  1. Egyetértek Totyával. Lehet, hogy tényleg nem jönnek ki jól, de azt hiszem, ehhez a nagyközönségnek semmi köze. Magánügy.

  2. Nyilván azért adták a riportnak a “Doktor House-t utálja…” címet, mert a Hugh Laurie nevet sokan nem ismerik, de Dr. House-ét igen. Általában az ilyen híreknél a sorozatbeli szereplő nevével magára a színészre utalnak. Persze átvitt értelemben a gyerek magát a sorozatot utálhatja, hiszen emiatt ment el tőle az apja.
    És nyilván ez magánügy, de egy ilyen híres embernek meg kell barátkoznia azzal, hogy nincs nála olyan, hogy magánügy. Ez szomorú, de ilyen a világ.
    Egyébként próbáltam megkeresni az interneten a forrását ennek a hírnek (az angol Daily Mail bulvárlap szokott ilyeneket írogatni). Ha valaki megtalálja az eredeti cikket, az szóljon.

  3. Hat ez valoszinuleg kitalacio. Aligha megy a gyerek 1-2 eve kettesben nyaralni az apjaval, ha annyira utalja. No mindegy. A pletykaplapok fantaziaja hihetetlen.

  4. Ez akkora marhasáág. Jézusom, érzem ahogy pusztulnak az agysejteim ekkora baromság hallatán. Amúgymeg, mit ártják bele magukat? Az ő dolguk, csak a hülye pletykalapok mindent felfújnak. ÁÁÁh… :merges: :merges: :merges: :merges: :merges: :merges: :merges: :merges: :merges:

  5. Jaj! Micsoda hír! Jellemző a bulvárra! Tömör, lényegre törő és harsány (és kontrollálatlan). Mi kellene még? Sok bőrt le lehet húzni egy sikeres sorozatról.

  6. Hát… nem is tudom hogy lehet ilyet írni… Kitálalni más baját. Ilyet csak azok csinálnak akik már kezdenek a csőd szélén állni. Ha nincs pénz, mindig valami nagyobbra, és izgalmasabbra próbálnak fókuszálni. És ez pont kapóra jött. Gonosz azaz ember aki ilyet ír. Nem tudom mit érezne az a riporter, szerkesztő hogyha valami csoda folytán egy két dolog kiszivárogna a nagyvilágba és mindenki megtudná. Például éppenséggel nem tudok példát de biztosan értitek. Mármint remélem… xD :merges:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .