Aki szerda délután járt a Facebook-oldalunkon, és volt egy szabad órája, az bizonyára bekapcsolta a Rádió Pozitívot a virtuális rádióján. Most jönne az, hogy “aki lemaradt, kimaradt”, de ez nem igaz, hiszen a rádió archívumában fellelhető a közel egy órás felvétel (Jolly Joker, 26. adás, 2011.11.02), melyben Hugh Laurie, azaz Dr. Gregory House blues albumáról beszélgettem a rádió főszerkesztőjével, aki technikai és minden értelemben segített a műsor lebonyolításában. Természetesen nem csak beszédet, hanem zeneszámokat is hallhattatok az albumról abban az egy órában:

Get the Flash Player to see this content.

Letöltés :: Meghallgatás az eredeti oldalon

Kicsit vonakodva, de belehallgattam így utólag és a vége felé még tetszett is, és ha bármi véleményetek, építő kritikátok van a műsorral (a nyilvánvaló hibákat ne is írjátok le) vagy a lemezzel kapcsolatban, azt hozzászólásban megoszthatjátok.

Ezen kívül is hallgassátok a Rádió Pozitívot, mert tök jó zenék mennek rajta a nap 24 órájában! És, ha a fentiek után kedvet kaptatok, akkor ti is kipróbálhatjátok magatokat műsorvezetőként (jelentkezési lap)!


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .