David Shore bocsánatot kért

David Shore, a “Doktor House” executive producere bocsánatot kért… de, hogy kitől és miért, az SPOILERes (5. évad vége), szóval a folytatásban találjátok a cikket.

Tehát a válasz: David Shore a Huddy-rajongóktól kért bocsánatot, amiért csak fantáziálás volt a Huddy-szex

“Több mint egy hónap telt el azóta, hogy kiderült, hogy a jóelőre beharangozott Huddy-akció nem volt más, mint Dilis doktor fantáziálása. Arról nem is szólva arról, hogy a producerek hónapokkal előtte megígérték, hogy egy szinttel feljebb léptetik a már régóta lassú tűzön égő kapcsolatot. Hogy mi vár a Huddy-kapcsolatra a 6. évadban? Mindjárt megtudjuk.

‘Nem hiszem, hogy becsaptuk volna a rajongókat, hanem inkább csak húztuk az idegeiket’ – mondta David Shore kapva az alkalmon, hogy a sorozat volt tegnap terítéken a Paley Center for Media-ban. ‘És elnézést kérek az idegölésért. De azt nem hiszem, hogy becsaptuk volna az embereket, mert csak hűek voltunk a sorozathoz ezzel a történetszállal. Amit majd folytatni is fogunk.

‘Ez a hallucináció nagyon jelentőségteljes a történetben. Ez nem olyan, mintha egyszer felébredne a zuhanyzóban, és az egész múlt év csak egy álom lenne. Ez nem olyasmi volt, amire számítani lehetett. Betekintést nyerhettünk House vágyaiba.’

Shore House-társa, Katie Jacobs, executive producer elmondta, hogy megérti, hogy a rajongók miért érezték magukat félrevezetve. Azt hitte, hogy az, hogy a nézők azt gondolják, hogy a szex igazi, elkerülhetetlen a történet miatt. ‘Azt nem hagyhattuk, hogy tudják előre, hogy nem történik meg igazából az egész’ – magyarázta. ‘A nézőknek úgy kellett átélniük [House hallucinációit], mintha valóság lett volna, mert ő is úgy élte át.’

Megismételve Shore megjegyzéseit, Jacobs elmondta, hogy a kamu szexnek valódi hatásai lesz a Huddy-kapcsolatban, amint House kikerül az elmegyógyintézetből (a sorozat szeptember 21-én tér vissza). ‘Nem hiszem, hogy bármi jelentés nélkül hallucinált volna valakivel, akivel együtt dolgozik, és aki iránt érez valamit.’ – mondta Katie. ‘Szerintem a tudatalattija így közölt vele valamit, és azt hiszem, a rajongók számíthatnak arra, hogy ennek a történetnek még nincs vége. Számomra ez volt az a fordulat, ami leginkább jelezte, mennyire komoly az elmebetegsége. Az, hogy egy Amberben megtestesült hangot hall, egy dolog. De Cuddy egy élő személy. Ez nagy jelentőséggel bír, csak nem olyan értelemben, ahogy azt a Huddy-rajongók remélték.’

Minden bizonnyal nagy jelentőséggel bírt Lisa Edelstein számára is, aki nem hallucinálta a csókot Hugh Laurie-val. ‘Bár tudom, hogy valójában nem történt meg, azért le kellett forgatni azt a jelenetet. És egyszer majd talán egy másik ilyen jelenetet is le kell majd forgatnunk.’ – mondta nevetve. Edelstein ezután a Huddy-fanoknak üzent: ‘Maradjatok velem! Adjatok időt Huddy-nak! Ne adjátok fel a reményt!’

És tényleg, Shore azt mondta, ő ‘teljesen nyitott’ a lehetőségre, hogy Huddy valójában is szexeljen a következő /6./ évadban. ‘Ezzel azt se mondom, hogy fognak, de azt se, hogy nem fognak. Még csak most kezdünk dolgozni a következő évadon, még nincs minden eldöntve. De tiszta sor, hogy House azt akarja, hogy megtörténjen – legalábbis a tudatalattijában. És azt gondolom, hogy mind tudjuk, hogy Cuddy is kedveli őt.'”

[Ausiello Files]

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Bíztató,bíztató…de egyszer félre lettünk vezetve….de a remény hal meg utoljára!Remélem,hogy ténylegesen IS egy szinttel feljebb léptetik a “Huddyt”,mert azzal,nem vagyunk kifizetve,hogy benne lennének mindketten,mert azt eddig is tudtuk!!Úgyhogy légyszi:VALÓSÁGOS HUDDYT!És ne az évadzáróban…!!!!!

  2. Esztivel most egyet kell értenem, szerintem is elgondolkodtatóbb így a szál, mintha csak úgy elintézték volna egy-két konkrét dologgal… és érdekesebb is talán. :szivecskezo:

  3. Én szurkolok hogy összejöjjenek, félreértés ne essék, de nem lenne jó ha szappanoperát csinálnának a House-ból. Remélem ettől függetlenül a sorozat minősége megmarad.

  4. Szerintem is jó volna ha végre összejönnének .De ha ez meg is történik akkor az a 6.évad második felében várható. Biztos ugyanis hogy az évad első felében House-al fognak foglalkozni az ő problémáját fogják teljesen körbejárni(az intézetbe kerülésétől a gyógyulásáig).Nem hiszem hogy míg teljesen fel nem épül bevallaná Cuddynak hogy mit érez iránta.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .