Semmi konkrétat nem árul el, de pár hozzáfűznivalója akadt a sorozat készítőjének az utolsó epizódhoz. Nem spoileres:
David Shore elmondta, az április végén elkezdődő történetszál fogja előkészíteni a sorozat hattyúdalát. “Az utolsó négy epizód valamilyen szinten egy nagy ívbe tartozik” – magyarázta. “Az utolsó pedig egy különálló kulminációja lesz ennek az ívnek.”

Shore nem árult el részleteket a szituációról, de az utolsó epizódot úgy írta le, mint “egy méltó befejezés”, amelyben lesz “néhány” visszatérő szereplő. (Csak Olivia Wilde, azaz Tizenhárom megjelenését erősítette meg. Ahogy korábban írtuk, Lisa Edelstein visszautasította a szerepet.)

“A sorozatfinálékat mindig górcső alá veszik” – mondta Shore, aki Peter Blake-kel és Eli Attie-vel írja közösen az epizódot. “És ez nem nagyon tetszik nekem. Megértem, hogy a nézők figyelemmel fogják kísérni, de… addigra már túl leszünk 177 részen. Én mindegyikre úgy tekintek, mint a sorozat képviselőjére. Nem hiszem, hogy ennek az utolsónak nagyobbat kéne szólnia, mint a többinek.”

[TV Line]


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

  1. Azért az tök érdekes,hogy pár hete közölték,hogy LE nem tér vissza,minden további kommentár nélkül!Most meg már úgy tálalják,hogy visszautasította a szerepet… Ezt kinek mondta? Miért nem próbálták meggyőzni?Ha Shore nem, akkor a nagy barátnője Katie Jacobs,ha Ő sem akkor maga Laurie… Ha ezek után sem megy, akkor minden előzmény ellenére,meg,hogy keserű szájízzel távozott,szégyellhetné magát,mert ennyivel tartozik a saját rajongóinak,meg a sorozat rajongóinak is! Ugyanakkor a stábból ő volt mindig az aki szinte minden eseményen megjelent,nagyon szívén viselte a sorozatot,kétlem,hogy ennyire nem jelentene neki semmit…Szóval nagyon érdekelne,hogy mi is az igazság…Így már biztosan nem lesz az a befejezés amit én szeretnék!Azért remélem nem nyírják ki House-t hátha később lesz majd egy moziváltozat is!

  2. Szóval… ez a tálalás nekem sem tetszik túlzottan, már ami Lisát illeti. Visszautasította? Megkérdezték egyáltalán???
    Amúgy meg… “Nem hiszem, hogy ennek az utolsónak nagyobbat kéne szólnia, mint a többinek.” – én egyáltalán nem számítok nagy durranásra…

  3. Szerintem a nagy durranás az lenne, ha megölnék benne House-t. Meghalna gyógyszer túladagolásban (erre azért volt esélye nem egyszer), persze nem öngyilkosságra gondolok. Úgy gondolom az alkotók nem fogják ezt meglépni. Moziváltozatot nem tudok elképzelni, bár a sorozat végét is nehéz elképzelni Cuddy-s lezárás nélkül. Lehet, hogy sosem fog kiderülni, hogy mi ez a cirkusz Lisa körül.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .