Cynthia Watros az Entertainment Weekly-ben

Nemrég írtuk, hogy a Lost-ból ismert színésznő a “House”-ba tart. Most egy cikk is megjelent, tele mindenféle szaftos infóval arról, hogy mi is lesz pontosabban a szerepe a sorozatban. SPOILER

A Lost hősnője egy szerelmi háromszögben találja magát a House-ban

A Lost színésznője, Cynthia Watros azon van, hogy a “House” legnépszerűbb párja, House és Wilson közé álljon.

Április 17-én csatlakozik a színésznő a sorozathoz, mint Sam Carr, Wilson első exneje és legújabb barátnője. Más szavakkal: ő House legrosszabb rémálma.

“Az összes nő közül, akikkel volt, ő bántotta meg leginkább Wilsont” – meséli Wilson megformálója, Robert Sean Leonard. “Mikor House hallja, hogy a nő visszatért, készen áll egy harcra.” És, ahogy azt a sorozat készítője, David Shore mondja: “tt nem csak arról van szó, hogy House védelmezi Wilsont. Hanem valaki olyannal szemben védelmezi, aki olyannyira ismeri Wilsont, mint amennyire House. Úgyszólván harcolnak érte.”

Wilsonnak ez az egyesülés az exével az első komoly kapcsolata Amber két évvel ezelőtti halála óta. De, hogy vajon egy lépést előre vagy hátra fog tenni ezen a téren, azt majd meglátjuk. “A múlt jó vigaszt tud nyújtani” – mondja Leonard. “Kell neki a kis takarója. És ott van az ismertség előnye és valamilyen szinten a dráma hiánya.”

Inkább több drámát hoz Watros a csípős karakterével, amivel lehet, hogy azt éri el, hogy a producerek felvegyék őt teljes időre a következő évadra. A maga részéről Leonard már el is tudja képzelni Watrost az évadnyitó promóképeken: “Tetszik, ahogy Hugh és Lisa mellett mutatna” – mondja. “Az, hogy ezt a sorozatot az otthonomnak hívhatom, fantasztikus lenne” – teszi hozzá Watros.

Előbb rosszul mondtam: ez House legrosszabb rémálma.

[Cynthia Watros Gallery]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..