Dr. Lisa Cuddy nagy szerepet játszott a Doktor House-ban az elmúlt években és mióta kiszállt a sorozatból, megváltozott annak hangulata.

A május 21-i sorozatfinálé közeledtével a rajongók azon morfondíroznak, vajon Lisa Edelstein visszatér-e Cuddy szerepében, hogy segítsen elvarrni a szálakat. A TV Line Hugh Laurie-val és Robert Sean Leonarddal beszélgetett a forgatáson és megkérdezték, mit gondolnak Cuddy karakterének visszahozásáról.

Laurie azt felelte, hogy Cuddy nélkül a sorozat vége “nem lenne teljes” és fontos lenne, hogy visszatérjen. Leonard az ellenkezőjét mondta: “Nem értek egyet… Nem szeretem a kedveskedéseket. És nem hiszem, hogy minden karakter történetét le kéne zárni.”

Leonard a “M*A*S*H” fináléját hozta fel példának: a sorozat producerei szembetalálták magukat az alábbi rajongói kérdéssel: “B.J. és Hawkeye hogy fognak elbúcsúzni? – Természetesen a zseniális ötlet az volt, hogy… sehogy. Szeretem az olyan sorozatokat, amelyek nem varrnak el minden szálat a végén.”

Robert hozzátette, nem lenne valódi oka annak, hogy Cuddy visszatérjen azok után, amit House vele és az otthonával tett a 7. évad végén, szóval nem valószínű, hogy a rajongók bevennék azt, hogy reális a visszatérés. Leonard úgy magyarázott tovább, hogy “House és Cuddy kapcsolata végleg megromlott. Cuddy elhagyta a helyszínt és ennyi. Ezzel vége a történetnek. Mi a fenéért jönne vissza? Hogy elmondja: ‘House, nálam hagytad a goffrisütődet”? Elment. Ki is hangsúlyoztuk, hogy elment, mert el akart menni – a karakter, nem pedig Lisa. Az élet megy tovább.”

Ti szeretnétek Cuddy-t a fináléban látni vagy egyet értetek Leonarddal, hogy nem kéne visszatérnie?

[CarterMatt.com]

Nem mintha sok értelme lenne ennek a vitának, hiszen Lisa Edelstein nem akart visszajönni és már szinte forgatják az utolsó epizódot, már nincs mit tenni.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

11 hozzászólás

 1. RSL-ről már akkor is kiderült,hogy egy pöcs,mikor volt valami kulisszatitkos kisfilm és pont Lisa Edelstein mondta róla,hogy micsoda sztárallűrjei vannak,30 métert nem képes sétálni a stúdióban golfautóval viteti magát,meg cipelteti a táskáját stb.. ez csak megerősített ebben a hitben! Mintha kicsit féltékeny lenne,hogy kevesebb jut neki a dicsfényből Cuddy mellett—-
  Egyébként a tvline-on ez a cikk kb. egy órát volt fent,érkezett kb. 30 komment, RSL kapta az ívet és utána leszedték! Lehet az ügynöke szólt?

 2. Már bocsi ( RSL) , de nem a karakter akart kiszállni hanem Edelstein, mert a 7. évad végén azt mondja, hogy fogják el House-t bárhol is legyen, be nem teheti a lábát a KÓRHÁZAMBA!
  Mellesleg Cuddy kicsit fontosabb szereplője volt a sorozatnak, hogy ne érdemeljen meg egy lezárást.
  Hugh viszont mindig olyan szépen beszél Lisáról, szerintem nagyon is kedvelhette:-)

 3. Egyetértek az előttem szólókkal. Mindent leírtatok, ami nekem is eszembe jutott e cikk kapcsán.
  De azért azt megjegyezném, hogy csalódtam RSL-ban, főleg, ha tényleg olyan, mint amit Kriszti írtál róla. Ha esetleg tudnád, nem linkelnéd be azt a videót? Nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi előre is!

  1. A videó amiről Kriszti beszélt fent van az oldalon…Egy ilyen köszönöm videó… Egyébként egyet értek az előttem szólókkal… Valahogy nem így képzeltem el a a Wilsont alakító színészt…. 🙁

  1. Köszönöm! Gondoltam, hogy fent van oldalon is, csak hirtelen nem tudtam, melyikre gondoltál. Köszi mindkettőtöknek!

 4. Az lenne a legjobb, ha még egy pár évad lenne pluszba, nem tudom megunni, pedig már 100x elkezdtem újból nézni, és ezek az új részek meg aztán… Kár, hogy egyáltalán vége lesz.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .