Cikk az évadnyitóról – TV Guide

Az egyik amerikai tévéújság a TV Guide jövő heti számában természetesen írnak a hét (egyik) legfontosabb sorozatpremierjéről. Cikk képpel, fordítással SPOILER:

Szeretjük vagy sem, a “House” 7. évada csak a Huddy-ról fog szólni. És ezúttal nem hallucináció lesz. Hat évadnyi flörtölés, viccelődés, meg egy vőlegény után House és Cuddy végre összejöttek. De ne egy “A simlis és a szende” típusú unalmas kapcsolatra gondoljunk. “Ez nem egy olyan sorozat, ami csak az ő kapcsolatukról szól” – mondja David Shore, vezető producer. “De a kapcsolatuk szerves része és nagyon érdekes és drámai.”
Elkerülhetetlen, hogy a személyes kapcsolat befolyásolja a munkahelyi légkört. “Az elején eléggé bekavar House-nak ez a dolog” – mondja Shore. “Ők olyan pár, akiknek együtt kell lenni, de ritkaság az, mikor nyugodtan együtt lehetnek. Emellett lesznek vicces pillanatok House és (Cuddy babája) Rachel között.”
Nem meglepő, hogy House a gyakran házasodó Wilsonhoz (Robert Sean Leonard) fordul szerelmi tanácsért. “House annyira akarja, hogy ez működjön” – mondja Leonard. “Én meg ott vagyok neki Joshi Bharatnak.” Nagyon “mókás lesz az az epizód, amelyben House és Cuddy meg Wilson és Sam (Cynthia Watros) dupla-randiznak” – mondja.
Más téren: Lesz egy “Furcsa pár”-szerű interakció a fontoskodó Foreman és a morcos Taub között. “Mindketten okos és lenyűgöző karakterek” – mondja Shore. “Rájátszunk majd a különbségeikre.”
Aztán, mikor Tizenhárom elmegy, House teamje új taggal bővül – aki Amber Tamblyn alakít. “Ő egy orvostanhallgató, egy zseni” – mondja Shore. “Naív szemekkel tekint House-ra és úgy általában kihívást okoz House-nak.” Hát, sok sikert hozzá!

Edelstein elmondta, hogy “csomó szerelmeskedést” forgattak eddig az évadban.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .