Cikk az évadnyitóról – EW

Cikk a 7×01-ről az Entertainment Weekly-ben (EW), melynek címe “Now What?” (“Hogyan tovább?”), plusz egy fotó az epizódból. Szkennelés és fordítás:

Doktor House – visszatérő drámasorozat, 20-21h, Fox

A 7. évadban az új szerelmesek – House és Cuddy – legnagyobb problémája (amely egyben a legnyilvánvalóbb is): Cuddy House főnöke. ''Ő egy olyan fickó, aki folyton hazudik'' – mondja David Shore, a sorozat készítője. ''Eddig csomószor Cuddy háta mögött cselekedett. Vajon mi történik, mikor rájön, hogy ‘Ő a barátnőm. Tisztelem őt. Ez majd problémát okoz a munkahelyen?’'' Ezen kívül az ''Isteni sugallat''-ból ismert Amber Tamblyn tölti majd be az Olivia Wilde által keltett ideiglenes űrt – a ''Cowboys & Aliens''-t forgatja. ''[Amber Tamblyn karaktere] Briliáns orvos, de még nem szerzett tapasztalatot a valódi világban'' – magyarázza Shore. Közben meg Wilson és az exe, Sam kapcsolata a ''tökéletes ellenpontja lesz House és Cuddy kapcsolatának'' – mondja Shore. ''Ez egy hagyományosabb kapcsolat, aminek megvannak a saját problémái.''

Doktor House – visszatérő drámasorozat, 20-21h, Fox

A 7. évadban az új szerelmesek – House és Cuddy – legnagyobb problémája (amely egyben a legnyilvánvalóbb is): Cuddy House főnöke. “Ő egy olyan fickó, aki folyton hazudik” – mondja David Shore, a sorozat készítője. “Eddig csomószor Cuddy háta mögött cselekedett. Vajon mi történik, mikor rájön, hogy ‘Ő a barátnőm. Tisztelem őt. Ez majd problémát okoz a munkahelyen?'” Ezen kívül az “Isteni sugallat”-ból ismert Amber Tamblyn tölti majd be az Olivia Wilde által keltett ideiglenes űrt – a “Cowboys & Aliens”-t forgatja. “[Amber Tamblyn karaktere] Briliáns orvos, de még nem szerzett tapasztalatot a valódi világban” – magyarázza Shore. Közben meg Wilson és az exe, Sam kapcsolata a “tökéletes ellenpontja lesz House és Cuddy kapcsolatának” – mondja Shore. “Ez egy hagyományosabb kapcsolat, aminek megvannak a saját problémái.”

[House-Cuddy @ LJ]

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..