Chase elveszti a fejét

A 6. évad 9. részében fog történni valami, a TV Guide írt erről bővebben (SPOILER):

Ha a hasadás Chase és Cameron között még nem elég drámai, nézzék meg a “Doktor House” idei évadát: Veszekedésre számíthatnak a közeljövőben a Princeton-Palinsboróban. November 23-án Chase kiborul, melynek eredménye egy ütés lesz a morcos doki képébe. “House mindig be szokott szólni Chase-nek, de most túllő a célon” – mondta Jesse Spencer a TV Guide magazinnak a Breeder’s Cup Winners Circle-en (lóverseny) november 5-én. “Chase egyfajta furcsa helyzetben van most.”

Nemcsak Chase van összezavarodva. Hasonlóan a karakterhez, Spencernek sincs ötlete, Jennifer Morrison visszajön-e a sorozatba, vagy sem. “Lehet. Nem tudjuk. Még mindig kap fizetést” – mondja. – “De én szeretek ebben a helyzetben lenni, mert így mi is átéljük azt, amit a karakter. Szép dolog eljátszani a szerepet ebben a helyzetben, a szakadék szélén.

Spencer elmondta, hogy hozzászokott már ahhoz, hogy az írók mindig feldobnak egy új labdát – különösen az új csapat bevezetése után a negyedik évadban. “Ez most váratlanul jött; szeretnek váratlan dolgokat írni” – mondta. “Most elindultunk egy másik irányba, de még visszatérünk hozzá… azt hiszem.”

Ami azt illeti, Chase és Cameron újraegyesülését reméli, hogy megtörténik, és nem csak a karaktere kedvéért. “Nagyon jól kijövünk – barátok vagyunk – és szomorú, hogy elmegy, de ő nagyszerű, most egyéb dolgokkal fog foglalkozni /színészileg/. Remélhetőleg visszajön majd, és lehet folytatni ezt a gyötrelmes kapcsolatot és megríkatni a másikat.”

(Köszi Fannak!)

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

6 hozzászólás

  1. Hé, ez egész jó lett! Ági, köszi, hogy amit nekem nem sikerült lefordítanom, azt kijavítottad! 🙂 ^^

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .