Candice Bergen szerepléséről (promóképpel)

Infó a következő két epizódról (7. évad), plusz egy promókép az egyikből. SPOILER

House, Cuddy, Rachel, Arlene és WilsonMikor Dr. House találkozik Arlene* Cuddy-val (Candice Bergen) a “House” január 17-i epizódjában, azt hiszi, csak egy újabb hipochonder pácienssel van dolga. Nem tudja, hogy a barátnője, Lisa Cuddy anyjáról van szó.

“Majdnem elveszti a fejét” – mondja Candice, aki Arlene-t “egy keresztény, aki szívesebben lenne zsidó”-nak írja le. Úgy tartja, hogy House – goyként* – nem tudja elkötelezni magát a lánya mellett. David Shore, vezető producer hozzáteszi: “Arlene egy kemény nő, aki szigorúan bánik Cuddy-val. Szeretik, de őrületbe is kergetik egymást.”

A családi összejövetel február 21-én folytatódik, amikor Candice Lisa testvérével, Lucindával (Paula Marshall) tér vissza, hogy találkozhasson az új pasival. Shore szerint a rajongók még ne adják fel a reménykedést, hogy lesz eljegyzés. Legalábbis “még ne” – teszi hozzá, és nem erősíti meg, hogy a Huddy együtt marad-e az évad végéig.

[TV Guide]

*Arlene: ejtsd: árlén/árlen/árlín
*goy: nem zsidó

(Köszi mindenkinek, aki beküldte!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .