Boldog szülinapot, Hugh!

Tudom, azt ígértem, hogy minden születésnapról írok majd, de valahogy mindig elmarad, viszont a Naptárban nyomon követhetitek a jeles eseményeket és kívánhattok egy plátói “Happy Birthday!”-t a színészeknek. Részben emiatt a plátóiság miatt sem szoktam minden szereplő szülinapján bejegyzést írni, hiszen az illető esélytelen, hogy megkapja a jókívánságokat. Persze lehet hinni abban, hogy van telepátia, meg pozitív energiák áramlanak felé a sok “Boldog szülinapot!”-tól…
Most mégis tollat ragadtam, hiszen a “Doktor House” főszereplőjéről van szó, és hátha valaki még nincs tisztában azzal, hogy az év mely napján kell neki ajándékot küldeni Los Angeles-be. Idén biztosan tudhatjuk, hogy oda, hiszen a három nappal ezelőtti képeken láthattuk, hogy visszatért az Angyalok városába, és tegnap volt az olvasópróba, ééés hétfőn kezdődik a forgatás, szóval egy ideig marad is ott, ahol van.

A lényeget még nem mondtam, – ha egyáltalán ez a lényeg; úgy hallottam, hogy 30 éves kor után az ember évekig ugyanabban a korban marad – Hugh tavaly volt 50 éves, tehát most akkor… *egy ujj, két ujj…* na, szóval kereken 51 éves. Boldog szülinapot neki innen is!

(Valaki küldje már be ezt a bejegyzést a modorosblogra, szerintem nagyon jólsikerült egy darab lett!)

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .