Blikk.hu: Csótány lett House és Kulka

A magyar sajtó is megkezdte cikkezését, lássuk hát mivel kecsegtetnek. 🙂

A DreamWorks komputeranimációs szakemberei éveken át fejlesztették a RIG nevezetű új technológiát, hogy megalkossanak egy olyan produkciót, amely elvileg rajzfilm, gyakorlatilag viszont realisztikus. A világszerte jövő csütörtökön debütáló Szörnyek az űrlények ellen című mozi az óriás rovaros szörnyfilmek stílusos paródiája azzal a különbséggel, hogy most a furcsa lények karakterét is megismerhetjük. Ezeket a mutánsokat a világtól elzárva tartják Amerikában, de amikor érkezik az űrből egy hatalmas, gonosz robot, végül őket vetik be ellene; a szabadságért cserébe. A san franciscói Golden Gate-hídnál kerül sor a nagy leszámolásra. „Ebben a filmben keveredik a fotórealizmus és a rajzfilmek világa” – magyarázta a látványtervező, Conrad Vernon.

 „Amit látunk, az a valódi Golden Gate híd és a valódi San Francisco-öböl. Ebbe a realisztikus környezetbe helyeztük be az animációs figurákat.” A Szörnyek az űrlények ellen című film további különlegessége, hogy teljes egészében térhatású, sőt a DreamWorks egy újfajta, InTru elnevezésű 3D technológiát is szabadalmaztatott, és hozzánk is érkeznek ilyen kópiák. Szörnyekkel forradalmasítják a moziélményt?

„Azért kértek fel engem Dr. Csótány, PhD szinkronizálására, mert hasonlítok rá” – tréfálkozott Hugh Laurie a Dr. House című sorozat főszereplője, aki rovarfejű tudósként is épp annyit okoskodik, mint a szarkasztikus doki szerepében, és a sántítás kivételével a mozgásuk is hasonló. Stílusosan, House doki magyar hangja, Kulka János szinkronizálta Csótány dokit.

[Blikk.hu]

Csatlakozás a társalgáshoz

4 hozzászólás

  1. Nekem tetszett 🙂
    De egyetértek, a legjobb részletek kikerültek vetítés előtt.
    De BOB akkor is haláli 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .