BfTV fellépés

Ercsika7 hívta fel a figyelmemet a következő hírre:
A Band from TV fellép Hollywood karácsonyi ünnepségén Los Angelesben ma, azaz november 23-án helyi idő szerint este 7-kor (nálunk éjjel 1 óra lesz).
Greg Grunberg (Hősök, dobos) azt mondta, hogy Hugh Laurie nem fog megjelenni, de ki tudja, már sokszor okozott meglepetést ezelőtt.
Az eredeti sajtónyilatkozat szerint Hugh fellépett volna, azóta hivatalosan is kijelentették, hogy nem tud ottlenni.
Egyébként Jesse Spencer, meg Teri Hatcher és James Denton (Született feleségek) ill. Adrian Pasdar (Hősök) vesznek részt a koncerten.

Egy hozzászólás Daily Mail (angol bulvárlap) néven:
“Hugh Laurie nem tud megjelenni a BfTV-vel a következő koncertjükön, mert depresszióval küzd – amivel Mr. Laurie még nincs tisztában – mondta egy jólértesült forrásunk. Hogy mikor lesz megint olyan vidám hangulatban a színész (aki annak ellenére mindig morcos képet vág, hogy 400 ezer dolláros epizódonkénti gázsival rendelkezik), hogy a jövőben fellépjen a jótékonykodó bandával, azt nem tudjuk. “A házasságuk (Mr. Laurie 1989-ben vette feleségül Jo Greent, színházi adminisztrátort) nehéz időszakon megy keresztül.” – mondja a család közeli barátja. Az ok jelen esetben egy fogkrém-kupak volt, amit a lányuk, Rebecca (15) véletlenül nem a helyére tett vissza, és nem találták sehol. Ez egy óriási megrázkódtatást okozott a család szájhigiéniai habitusában. “Hugh a hírt hallva vigasztalhatatlan volt.” – mondta a jólértesült forrásunk.”

Forrás: NBC Los Angeles


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. hát igen eléggé gagyi sztori…nemtom..nekem nagyon gúnyosnak hangzik.de hogy lehet h van a világon olyan ember aki nem szereti? :O

  2. Szerintem ez nem igazi daily mail cikk, csak valaki poénkodik – olvassátok el a többi hozzászólást is az eredeti cikkhez, megéri 🙂 És kár, hogy Hugh nem volt ott…

  3. Köszi Ági! Nem véletlenül nem tudtam kihámozni, mivel nem sok értelme van ennek a hozzászólásnak.Csak azt nem értem, miért jó ez nekik??

  4. Jó, átjavítottam. Valóban, az interneten soha nem lehet tudni. Bárki kiadhatja magát másnak.
    Tényleg murisak ott a hozzászólások. 🙂

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .