Becenevek

Hugh Laurie, Odette Annable és Charlyne Yi az egymásra ragasztott becenevekről beszélnek az alábbi videóban (benne részletek a 8×08-ból):

Park: Nem hallucinál.
Adams: Nem tudhatjuk biztosan. Meg kéne vizsgálnunk a mentális állapotát és CT-t csinálni a bazális ganglionjairól.
Park: Nem, nem kéne. Ha nem mérgezés, akkor a legvalószínűbb az atriális fibrilláció hipertireózissal vagy apneával.
House: *földreköp* [vidékiesen:] Úgy tűnik, nemsokára macskaharcnak lehetünk tanúi.

Becenevek

Odette: Kezdjük megismerni egymást [Hugh-val]. Kitalált nekem egy becenevet is. Én még nem találtam ki neki becenevet.
Charlyne: Hugh Thumpernek* becézi Odette-et. Senki nem tudja, miért. Odette kérte már, hogy találjon ki egy másik nevet, de nem fog. Engem meg Chicónak becéz a Piszkos Harry-ből.

House: Ez vicces volt.
Park: Szerintem nem.

Hugh: Charlyne erre rögtön úgy felelt, hogy egy extrém, szemtelen becenevet talált ki nekem, amit próbálok… lerázni magamról…
Charlyne: Meghosszabbítom a nevét Hewbertre. Ő meg tökre utálja ezt.
Hugh: Mert, szerintem, ha látja rajtam, hogy zavar engem a név, azzal csak arra bátorítom, hogy többször használja. Szóval próbálok közönyös lenni. “Mondhatod, ha akarod” – mondom neki.
Charlyne: Be is jelentettem a stábnak, hogy “Igen, Hugh szeretné, ha ezentúl Hewbertnek szólítanátok.” És akárhányszor Hugh elront valamit, mindenki mondja, hogy “Ó, Hewbert!” – mintha egy szitkomban lenne.

House: Aú.

Hugh: Szerettem volna, ha mindketten… nem izgulnak és… hívhatnak, aminek akarnak – amit meg is tesznek. Lehet, hogy ezt túlzásba is viszem. Lehet, hogy többet kéne közéjük csapnom az ostorral. [A kamerába:] Nincs ostorom! [A riporternek:] Nincs ostorom. Öm… De, ha lenne, akkor se használnám. Most nehogy elkezdje terjeszteni, hogy van egy ostorom, mert… az ostor… az ostor azon dolgok egyike, amik nincsenek nekem… *ostorcsapás-hang*

House – minden hétfőn

Charlyne és Hugh interjúját bővebben megtaláljátok itt.

*Thumper = Nyúl barát a “Bambi”-ból

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..