B.O.B. nagy szökése

Emlékeztek még a kék zselészerű szörnyre a “Szörnyek az űrlények ellen”-ből? Ezúttal nem a világot mentik meg Dr. Csótánnyal és a Hiányzó Láncszemmel, hanem a saját bőrüket (legalábbis megpróbálják).

B.O.B. (Seth Rogen) és szörnytársai azon vannak, hogy kiszabaduljanak az 52-es körzetből, a kormány szigorúan titkos börtönéből. Dr. Csótány, PhD (Hugh Laurie) és Hiányzó Láncszem (Will Arnett), a macsó kétéltű vezetésével a trió kicselezi H. Borgo tábornokot (Kiefer Sutherland), hogy sikeres szökést hajtsanak végre, miután Csótány legutóbbi szökési kísérlete – azzal, hogy B.O.B.-ot egy kémiai elegy segítségével átalakította bombává – következtében B.O.B. ideiglenesen megszerzi a gondolatolvasás képességét. Ezzel tudnak meg aztán információkat arról, hol van a titkos kijárat az 52-es körzetből. Sajnos a terv kudarcba fullad, mikor B.O.B. szétveri a repülőt, amivel menekülnének. Azt hiszi róla, hogy egy piñata, és a robbanás egy csapásra eltörli B.O.B. új képességét.

Mindezt 12 percben teszik, a fentebb említett szereplőkön kívül még Láthatatlan Ember is feltűnik a végén egy vicces kis stand-uppal.

Tévében az amerikai Nickelodeon csatornán vetítették 2009. szeptember 26-án 2D-ben, 3D-ben pedig az duplalemezes Szörnyek az űrlények ellen DVD-n jelent meg, természetesen szemüveget is mellékeltek hozzá.

Előzetes:

Hivatalos honlap

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .