Azt hitték, Lisa visszatér

A producerek (írók) mindvégig úgy számoltak, hogy Lisa Edelstein, azaz Cuddy vissza fog térni a következő, 8. évadra. Erről olvashattok az alábbi cikkben (konkrét spoilert nem tartalmaz):

Lisa Cuddy karakterét nem akarták eltüntetni a hetedik évad után. Valójában David Shore, vezető producer elmondása szerint, vissza szerette volna hozni Lisa Cuddy alteregóját, Lisa Edelsteint az évadfinálé után.

Shore elmondta, másmilyen évadzárót írtak volna, ha tisztában lett volna Edelstein terveivel. (A színésznő szerződése a 7. évad végével lejárt, és nem hosszabbította meg a következő évadra.) “Nem tudom, hogy pontosan [mennyiben lett volna más a finálé]” – mondta Shore az EW-nek az Írók Céhe Alapítványnak csütörtökön rendezett “House”-os jótékonysági esten. “Nem tudom, mi lett volna. Még mindig nem eszméltem fel, de csak pár napja ültünk össze [a többi íróval] – ahogy minden évben tesszük ilyen tájt – hogy felvázoljuk a következő évad első felét, és próbáljuk őszintén megvitatni, merre menjünk.”

Peter Blake, a “House” egyik írója – aki társírója volt Shore-nak a fináléban – elmondta, Edelstein távozása jó eredményt hoz. “Fura módon, szerintem a nehezebb kérdés az lett volna, hogy mit csináltunk volna a Huddy-val, ha visszatérne a sorozatba. Szerintem mindkét lehetőség nehéz választás, bár mindannyian azt kívánjuk, Lisa bárcsak visszatérne” – mondta Blake. “A legnehezebb a távozásában az, hogy egy fontos karaktert vesztettünk el a történetmesélés szempontjából. Szerintem mindenki tudja, hogy az íróknak semmi közük a távozásához. Ez nagy dolog, mert egyrészt a Cuddy-House viszony az, amely miatt nézik az emberek a sorozatot. A sorozat egyik hajtóereje volt és az egyik oka annak, hogy érdekes maradt.”

Shore azt se tudta megmondani, Edelstein visszatér-e egy vagy két epizódra, hogy lezárhassák a történetszálát. “Úgy kell megterveznünk [a történetet], hogy egyáltalán nem jön vissza. Érdekes lenne, ha sikerülne őt visszahoznunk egy vagy két részre, hogy rendesen kiírhassuk Cuddy-t, és valószínűleg a rajongók is örülnének ennek, de sajnos úgy kell hozzáállnunk az íráshoz, hogy nem jön vissza, mert jelenleg nem áll úgy a helyzet, hogy visszajön.”

Bár utál bármit is előre elárulni, de Shore elmondta, hogy valószínűleg egy új karakter veszi át Cuddy munkáját. “Attól függ, de lehet, hogy nem csak egy karakter lesz.” A legfontosabb, hogy reméli, a rajongókat továbbra is érdekli a Fox drámasorozata. “House nem fog teljesen megváltozni, nem lesz másmilyen. A sorozat az, ami. Én az vagyok, aki. Azt írom, amit érdekesnek találok, ez mindig is így volt. Egy csapatnyi veterán írónk van és nem hagyjuk, hogy nyolc év után a padlóra kerüljön. Nem hagyjuk. Higgyetek bennünk, rajongók! Jót fogunk ebből kihozni, ígérem. Megtaláljuk a módját, hogy valami újat hozzunk be, amitől újra izgalmasnak találják majd a sorozatot. Minden gátat lehetőséggé kovácsolunk. Erről szól az élet. Imádtam Cuddy-t és Lisát, de most már nem tehetünk semmit, és előre kell tekintenünk. Most kezdtünk el a 8. évados történetszálakról beszélni és megpróbáljuk kitalálni, hogyan tovább. Igyekszünk egy nagyszerű 8. évadot összehozni.”

És ez mit jelent Hugh Laurie számára? A fickó elhintette, lehet, hogy nem tér vissza a következő évad után. És tényleg? “Még nem tudom” – mondta Shore. “Ezt majd Hugh-val kell megbeszélnem, és neki kell döntenie, aztán meg meg kell beszélnem az írókkal, és ki kell találnunk a dolgokat. Ha ez az utolsó évad, amit tervezünk, akkor jól nagyszabásúra akarom megcsinálni. Ha pedig nem az utolsó évad lesz, akkor nem változik semmi. Akkor is megpróbálunk egy nagyszerű évadot csinálni.”

Végül pedig Shore elismerte, hogy Olivia Wilde-nak felfelé ível a mozis karrierje, de “visszatér, ha nem is teljes évadra. Annyi epizódba bele akarjuk tenni, amennyibe csak lehet.”

[EW]

(Köszi a linket bobónak!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Remélem egy két epizódra visszajön Lisa, hogy Cuddy történetét rendesen lezárják. És új karakter(ek)? Remélem lesz(nek) olyan érdekes(ek), mint Cuddy.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .