Az utca királyai, Idol Gives Back

Az utca királyaiMindenek előtt: neves nap a mai, sok boldogságot Jennifer Morrisonnak, aki ma ünnepli 29. szülinapját :szivecskezo: Kicsit összegzem magamban, hogy miket kell feltöltenem, ezeket a mai nap alkalmával ha frissítgetitek a lapot látni fogjátok 🙂 Tehát mindenek előtt, kicsit kidolgozni a Jennifer almenüt, ha már szülinapja van…
Galériafrissítésre is számíthattok, mert bár róla rengeteg megjelenési kép van, photoshootokban szűkölködik. Második fontos dolog, végre napvilágot láttak részletesebb infók a 4×13-as részről… Ugyebár az írósztrájk miatt csak 4 rész van hátra, állítólag szenzációs fináléja lesz, és elvarrják az évad elején indított szálakat. A napoban készültek a forgatásról képek, [ide kattolva] megnézhetitek. Promóképek, előzetes videó és rövid ismertető a jobboldali menüben 🙂 Cikkek: 2008. márciusi szám, Hugh adott interjút a “Woman’s weekly”-nek. Kétoldalas angol scannelt változat, ha lesz rá idő, mindenképp fordításra kerül. VOX Special – magyar lap, a Street Kingsről (magyar fordítása végül Az utca királyai lett, és 17-én kerül bemutatásra) írt kétoldalas cikket Vértes Eszter. Köszönet a szkennért Aliafne-nek :kiss:

A Band from TV 9-i fellépéséről is szó volt, no meg az ott készült videóanyag hollétéről. 🙂 Azt már tudjuk, hogy első albumukhoz készítettek felvételeket, de meglepő módon Hugh nem volt ott. Mindegy, állítólag így is remek koncertet adtak, Teri Hatcher egyik dala a Folytatás mögött, képek pedig [itt].


Teri Hatcher: [Carrie Underwoodnak:] Ha te ellopod a pasimat, én ellopom a dalodat!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .