Az ötödik évadról Hugh-val (friss.)

Még május végén jelent meg egy cikk Angliában Hugh-val (mivel ott akkoriban kezdték el vetíteni az 5. évadot). A spoileres részeket ki kell jelölni, hogy elolvasd, egyébként mindent elolvashat az is, aki csak a tv2-n követi a sorozatot.

Frissítés: Kész a 3. oldal fordítása is.

Hugh Laurie lázadó tizenéves korában barátaival egy komoly szerződést kötött: megölik magukat, mielőtt betöltenék a 40-et.

– Úgy gondoltuk a jövő csak pusztulást, kompromisszumot és vereséget hoz. Emlékezik vissza mosolyogva.
– Megfogadtuk, hogy eltűnünk, mielőtt bekövetkezne. A június 11-én 50 évet betöltött színész biztosan nem bánta meg, hogy nem tartotta a fogadalmát. Pusztulás, kompromisszum, vereség helyett az elmúlt évek meghozták a sikerét, hála a briliáns, magába mélyülő géniusznak – Dr. Gregory House-nak.

Ötödik évad összefoglalás

Amber halálos sérüléseket szenvedett, mikor az ittas House-t akarta hazafuvarozni egy helyi bárból. Ez a tragédia látszólag leküzdhetetlen sebet ejtett House, és legjobb barátja kapcsolatán.
– Amber halála felkavarja Wilsont, aki úgy gondolja, hogy House rossz hatással van az életére. Végül úgy dönt, hogy elhagyja a kórházat – mondta el a színész.
House – a barátjától elszakított géniusz egy nem mindennapi lépéssel próbálja visszaszerezni kedvenc onkológusát: felfogad egy privát nyomozót: Lucas Douglast (Michael Weston), hogy megfigyelje Wilsont, sőt a csapata tagjai után is kémkedett.
– Ebben az évadban megfigyelhetjük, hogy House mennyire sebehzető valójában. Azzal, hogy nyomozót fogad fel, bebizonyosodik, hogy mégiscsak vannak emberi érzései.
Nem Wilson felmondása az egyetlen esemény, ami fejfájást okoz House-nak. Időközben meghal az apja is, sőt később tússzá válik, mikor egy fegyveres beteggel kerül szembe(Zeljko Ivanek).

Voltak még híresebb vendégszereplők mint Mos Def a lebénult beteg (Locked In, 5×19), vagy Meat Loaf (Simple Explanation, 5×20). /Megjegyzem mindkét epizód Emmy jelölt./
Van egy színész, akit Hugh nagyon szívesen látna viszont a sorozatban: Stephen Fry.
– Beszéltünk már ilyesmiről – árulta el – de valószínűbb, hogy a színpadon, esetleg egy filmben dolgozunk együtt.Van néhány ötletünk, ami szerintünk beválna.

Hugh-nak nem áll szándékában elválni House-tól a közeljövőben.

Öt év cikázás után London és Los Angeles között, vásárolt egy házat Hollywood Hillsben, és szerződése van a sorozatra 2012-ig.
– Felvettük a századik epizódunkat, addig fogjuk csinálni, amíg lesznek nézők.

A sorozat 2004-es kezdete óta House kezelt nem kevés érdekes betegséget, mint a psittacosis, vagy a nesidioblastoma. Vajon Hugh elsajátított valamit orvosilag az öt év alatt?

– Sajnálatos módon az orvosi mondókáim elszállnak a fejemből a forgatás után húsz perccel.
Hugh beszélt a forgatásokról is, mely naponta csaknem 14 órát vesz igénybe:
– A bottal járás miatt néha fáj a vállam. Viszont a jutalom ami a munkám elvégzésének gyümölcse túltesz bármi féle megterhelésen.
A jutalomhoz hozzá tartozik a 400,000$-os fizetés, ami epizódonként jár – Kiefer Sutherland (“24”) mögött végez a legjobban fizetett sztárok közt.
– Gyakran elgondolkozom hol tartanék most, ha nincs House. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom. Igen, House egy rettenetes karakter, de én szeretem.

3. oldal

/Innentől SPOILERES/

Dr. Gregory House
Hugh Laurie
A mogorva, ámde brilliáns fertőző betegség
szakértő élete kezd széthullani, hallucinálni kezd,
ahogy egyre több Vicodint vesz magához.

Dr. James Wilson
Robert Sean Leonard
Lesújtva Amber halála miatt, az onkológus specialista
felmond, House-szal próbálja megszakítani kapcsolatait.
Vajon lesznek még ők ketten barátok?

Dr. Lisa Cuddy
Lisa Edelstein
Édesanya szeretne lenni, lépéseket tesz egy kisbaba
adoptálása érdekében, a House-szal való kapcsolata
intimebb irányba mozdul.

Tizenhárom
Olivia Wilde
Miután kiderül, hogy Huntington betegsége van,
a biszexuális orvos próbál megbarátkozni a gondolattal,
hogy talán csak 10 éve van hátra.

Dr. Eric Foreman
Omar Epps
A neurológus mélyebb kapcsolatba kerül Tizenhárommal,
miután a beteg orvos beleegyezik a gyógyszerkísérletben
való részvételbe.

Dr Allison Cameron
Jennifer Morrison
Előléptetésre számíthat a fiatal immunológus,
Chase-szel (Jesse Spencer) való kapcsolata fellendül.


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

3 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .