Hugh Laurie a hihetetlen számú (177) epizódot méltatja, Robert Sean Leonard az Oliviával való afférján bánkódik, Omar Epps egy forgatás közbeni földrengésre emlékszik vissza. A Fox All Access a Doktor House szereplői és a showrunner (David Shore) legemlékezetesebb pillanatairól érdeklődik a záróbulin az alábbi videóban (nem spoileres):

“A legjobb pillanat az volt, mikor megtaláltuk a House-unkat”

» Történt olyasmi a kamerák előtt vagy mögött, ami összefoglalja és meghatározza House nyolc évét?
Robert Sean Leonard: Hát, nem kellett volna összeszűrnöm a levet Olivia Wilde-dal. Emiatt megváltozott a légkör a forgatáson. Mindenki kínosan érezte magát, mert annyira forró és szenvedélyes volt a kapcsolatunk. Belefolyt a munkába, hogy úgy mondjam.
Omar Epps: Annyit felsorolhatnék, annyi minden történt. Mikor ott voltunk a stúdióban és megtudtuk, hogy berendelték a sorozatot, fenomenális volt. Aztán egyszer évek múlva meg volt egy földrengés, miközben forgattunk. Annyi különböző emlékem van. Csomóan a stábból az elején egyedülállóak voltak, most pedig családjuk, gyerekeik vannak. Annyi különböző emlék van, és mind hiányozni fog.
Odette Annable: Uramatyám. Mondjuk az, mikor besétáltam a forgatásra és láttam, hogy mindenki milyen jól dolgozik együtt és, hogy mennyire élveztünk minden egyes napot. Úgy hiszem, ennek köszönhető a House sikere. Kezdve Hugh Laurie-val és lenyűgöző a karakter. David Shore nagyszerű karaktert írt neki. Tényleg mindennek az alapja számít, ami aztán biztosan épül felfelé. Nagyon hálás vagyok [Hugh-nak és Davidnek].
Peter Jacobson: Nincs egyetlen, amit ki tudnék emelni. Megannyi nagyszerű élményem van. Ha öt évig játszod ugyanazt a karaktert, megismered a többi színészt és mellette ilyen jók az írók is, akkor minden epizódban lesz olyan, amire szívesen emlékszel vissza.
Amber Tamblyn: Magammal viszek minden percet, amit a színészekkel és a producerekkel tölthettem. Ez tényleg a világ legjobb élménye volt. Nem akarok túlozni, mindenki ezt szokta mondani, de tényleg nagyszerű volt. Nincs olyan része, amit ne lehetne szeretni. Kár, hogy vége.
David Shore: Nemrég… pár perce rájöttem, hogy a legjobb pillanat az volt, mikor megtaláltuk Hugh-t. Csomó színészt meghallgattunk, és mikor a Fox-osok előtt volt Hugh meghallgatása, még mielőtt válaszoltak volna, tudtam, hogy ő lesz az. És mindenki más is tudta abban a teremben. Túlmutatott mindenkin, akit korábban meghallgattunk. Bevillant az agyamba, hogy most megtaláltuk a House-unkat, én megtaláltam a House-omat.
Hugh Laurie: Minden [epizód] egyformán a gyermekem. Egymillió pillanat juthatna eszembe. Túl sokáig tartana felsorolni mindet. Nem tudok egyet kiemelni, mert annyi pillanat volt annyi emberrel. Nagyon nehéz [egyet kiemelni]. Ez a mennyiség lenyűgöző. Még megemészteni is: 177 epizód őrülten sok idő… és élmény.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .