Az egyik író háttérinfói

Sara Hess, a “Doktor House” egyik írója fenn van Twitteren, és néha beszámol a különböző sorozattal kapcsolatos tevékenységeiről.
A sorozattal kapcsolatos tweetjei szeptember 7-től máig (nincs benne konkrét spoiler, szóval az is elolvashatja, aki a tv2-n nézi):

Szeptember 7.
Most megyek be azért, hogy a forgatókönyvemben szereplő minden említett vagy benne szereplő fizikai tárgy méretéről, alakjáról és eredetéről tájékozódjak.
Bizony, a mindig szórakoztató Kellék/Orvosi technikai meeting! Ahogy már korábban is mondtam, ezek az emberek agyeldobósan szintű részletességgel dolgoznak.

Szeptember 8.
Kellék/Orvosi meeting, casting, ruhák és felvázoltam egy félig rendesen kidolgozott kamu futball csapatot.

Szeptember 11.
Kreatív csapat meeting, fotózás, konzultáció a fodrásszal, produkciós meeting, casting… és egy hangpróba (?) az epizódhoz, amit a mostani után írok majd.
Megérdemeltem ezt a pohár bort. Ami azt illeti, szerintem tartozik is nekem 5 dollárral.

Szeptember 12.
Megyünk lefelé a csendes-óceáni országúton Tao Ruspoli (Olivia Wilde férje) lakókocsijában, miközben Tom Waitstől a “Chocolate Jesus” szól. Az élet egyáltalán nem szívás.

Szeptember 14.
Olvasópróba a szereplőkkel! Olyan, mintha a forgatókönyvem bar mitzvah-ja lenne, csak kevesebb az ájulás (de kábé ugyanannyi zsidó van jelen).
Forgatunk. Csúnya megfázásom van. Egy doboz Kleenexet (papírzsepi) szorongatok és néha azt kiáltom, hogy “Nem tiszta!” – mindenki okulására.
A szörnyen kockafejű Jenny Foley (Taubné) megmutatta, hogyan játsszak Bananagrams-t (hasonló a Scrabble-höz) a telefonomon.
Most hallottam, amint az operatőrünk, Gale Tattersall ennek a jelenetnek a megvilágítását “valahol Csernobil és egy szénbánya között”-nek jellemezte.

Szeptember 15.
Csali a Jesse Spencer-csapdámhoz: http://twitpic.com/2oj8xr (“Tradicionális ausztrál falatok – Omega-3-mal”)
Abszurd, hogy mennyi fotót kell csinálnod ahhoz, hogy végül a három színész megengedje, hogy az egyiket felrakjam a netre. http://twitpic.com/2okfbk

Szeptember 16.
Próbáltam elkerülni Hugh-t, hogy nehogy megfertőzzem, amíg el nem mondta, hogy soha nem szokta elkapni a megfázást. Ezt kihívásnak veszem.
Azt hiszem, már lehet róla beszélni. A különleges vendégszereplőnk: őszinte leszek, kicsit megrémiszt, hogy azokat a szavakat fogja kimondani, amit én írok. (Candice Bergen)
Most tudtam meg, hogy majdnem az egész stáb fenn van Twitteren. Sziasztok, srácok! Mindannyitoknak kellemes illata van ma!

Szeptember 17.
Csütörtök este, utolsó előtti jelenet. RSL és a rendezőnk, Miguel a Manifest Destiny-ről beszélgetnek a “Moby Dick”-re vonatkoztatva.
Ami tök király, mert 20 perccel ezelőtt RSL még így festett: http://twitpic.com/2p6bkd
Ennek a fényképnek a közzétételére engedélyt adott.
Este 7-kor kezdődik ma a forgatás. Külső helyszínen forgatunk hajnalig. Próbálom kiszámolni a maximális mennyiségű Scotch-ot, amit be tudok csempészni magammal.
Ha esetleg NBC/Unicersal-os (a sorozat gyártója) fickó vagy: a Scotch-ot nyilván csak sebfertőtlenítésre fogjuk használni. És, hogy kiengeszteljük a helyieket.

Szeptember 19.
Reggel 9:30-ig forgattunk. A mai nap nagyrészében csak elhevertem a kanapén, mint egy halott medúza – de csak akkor, ha halott medúzák tudnak nyögni.

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

  1. Az a kép Wilsonról!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..