Amy Irving beugrik a sorozatba

Itthon nem biztos, hogy olyan ismert, de Amy Irving játszott az Aliasban, a Bújócskában, ill. még jópár “régi filmben“.
De, ha még így sem tudjátok, ki ő, az se baj. Majd megismerhetitek a “Doktor House” 7. évadának 3. epizódjában, amelyben ő lesz a hetibeteg. A történetéről többet is megtudhattok a folytatásban.

Úgy tűnik, nem Cuddy az egyetlen hölgy, aki felkelti House érdeklődését. A TV Guide Magazine tudomást szerzett arról, hogy Amy Irving vendégszerepelni fog a 'House' új évadának harmadik epizódjában mint Alice a világhírű író, aki megalkotta 'Jack Cannon, az ifjú detektív' történetét - egy gyerekeknek szóló könyvsorozatot -, amit a morcos doki meglepő módon imád. Alice megbetegszik, mielőtt befejezné az utolsó könyvét és House azért vállalja el az esetét, mert ha meghal, akkor a [House] kedvenc karaktere is vele hal.
'House-t lenyűgözi a nő, de a nem együttműködő páciensnek köszönhetően nem haladnak könnyen előre a dolgok. Megveti a rajongóit, így House-t is' - mondja David Shore, vezető producer, aki nagyon örült, hogy Irvinggel dolgozhat. 'Ez a jó abban, hogy tévésorozaton dolgozom: csomóan szeretnének játszani benne.'

Alice-nek olyan sikere van, mint J. K. Rowlingnak, de 'remete életet él és boldogtalan' - mondja Shore.

(Ha a képre kattintotok, akkor az alatt is elolvashatjátok a fordítást!)

Úgy tűnik, nem Cuddy az egyetlen hölgy, aki felkelti House érdeklődését. A TV Guide Magazine tudomást szerzett arról, hogy Amy Irving vendégszerepelni fog a “House” új évadának harmadik epizódjában mint Alice a világhírű író, aki megalkotta “Jack Cannon, az ifjú detektív” történetét – egy gyerekeknek szóló könyvsorozatot -, amit a morcos doki meglepő módon imád. Alice megbetegszik, mielőtt befejezné az utolsó könyvét és House azért vállalja el az esetét, mert ha meghal, akkor a [House] kedvenc karaktere is vele hal.
“House-t lenyűgözi a nő, de a nem együttműködő páciensnek köszönhetően nem haladnak könnyen előre a dolgok. Megveti a rajongóit, így House-t is” – mondja David Shore, vezető producer, aki nagyon örült, hogy Irvinggel dolgozhat. “Ez a jó abban, hogy tévésorozaton dolgozom: csomóan szeretnének játszani benne*.”

Alice-nek olyan sikere van, mint J. K. Rowlingnak, de “remete életet él és boldogtalan” – mondja Shore.

* Ezzel azt akarja mondani, hogy Irving is messziről remélte, hogy egyszer benne lesz a House-ban, és most benne is lesz. És engem még meg se kérdeztek…

(Köszi a linket Orsinak!)


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

2 hozzászólás

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .