Amber Tamblyn karakteréről

Az Amber Tamblyn által játszott szerepről olvashattok a folytatásban. A cikkben többek között megszólal Jesse Spencer, Lisa Edelstein és még Jennifer Morrison is. SPOILER

Hugh Laurie, Amber Tamblyn és Jack Coleman Amíg Tizenhárom távol van – ameddig Olivia Wilde egymás után forgatja a filmeket (ám még visszatér az évad vége előtt) – a “Doktor House” az “Isteni sugallat”-ból ismert Amber Tamblyn fogja betölteni a helyét mint Martha M. Masters, orvostanhallgató. “Ha azt vesszük, hogy House milyen szörnyen bánik más orvosokkal, képzeld csak el, milyen első mentorodként?” – mondja Katie Jacobs, vezető producer. “Az első kihívás számára: Benn tud-e maradni House teamjében?”

Cuddy ragaszkodik ahhoz, hogy “House vegyen fel egy nőt, mert úgy érzi, túlteng a tesztoszteron a csapatban” – mondja Lisa Edelstein. “Cuddy választja ki Masterst, és rákényszeríti őt House-ra.”

Amber 6. epizódbeli debütálásakor Dr. Masters egy politikai kampánymenedzsert (Jack Coleman a “Hősök”-ből), akinél Hepatitis C alakul ki. “Én vagyok a hetibeteg, szóval majdnem minden orvossal van közös jelenetem, köztük Amberrel, aki fantasztikus” – mondja Jack. “Szerintem az embereknek tetszeni fog a szerepe: egy társadalmi szempontból félénk kislány, aki mindig kicsivel mások előtt jár.”

Jacob elmondása szerint túl korai bárkivel is összeboronálni Masterst, még Dr. Chase-szel is. Jesse egyetért abban, hogy nem illenének össze. “Túl feszes Chase-nek és túlságosan is olyan, mint [az exneje] Cameron volt” – mondja. “Tágra nyílt szemekkel és erkölcsösen közelíti meg a dolgokat, és Chase imádja azt nézni, ahogy House beszól neki. Nagyon vicces.”

Apropó, Jennifer elmondta nekünk, hogy sok sikert kívánt Ambernek a szerephez. De, ami a “Doktor House”-ba való visszatérését illeti, a közelmúltban nem keresték meg őt a sorozattól. Távozáskor “garantáltak nekem még három epizódot az évadban – hogyha egyáltalán megírják nekem. Szóval, ha így lesz, akkor persze elvállalom” – mondja. (Ez nem lenne túl egyszerű, hiszen most már a CBS “Így jártam anyátokkal…” c. sorozatában szerepel). “De, ha úgy döntenek, hogy nem írnak nekem, akkor is megkapom a gázsimat.”

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..