Ajánlott linkek

Közösségek az interneten

Doktorhouse.hu videói

az indavideón
A legújabb House-os videók – amelyeket YouTube-ról letörölnének.

Doktorhouse.hu csatorna

a YouTube-on
Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a legújabb videóinkról, és az általunk jónak ítélt – mások által feltöltött – videókról.

Doktorhouse.hu oldal

a Facebookon
Légy az oldal rajongója, hogy a legújabb hírekről a Facebookodon is értesülhess!

Doktor House rajongói

a Facebookon
Lépj be a rajongói csoportba, hogy építhessük az oldal olvasóinak közösségét! Tölts fel House-os képet vagy videót, amit te szerkesztettél! Ossz meg a sorozattal kapcsolatos híreket, linkeket vagy csak a véleményedet az aktuális epizóddal kapcsolatban!

House csoport

a live.com-on
Amennyiben regisztrálva vagy a live.com-on (msn vagy hotmail), akkor csatlakozz a csoportunkhoz. Egyúttal msn-en is beszélgethetsz a csoporttagokkal, illetve a naptárban nyomonkövetheted, mikor megy a sorozat a tévében!

House MD Karaván

a teveclub.hu-n
Amennyiben van tevéd a teveclubon, mindenképpen lépj be az itt föltüntetett karavánba! Heti rendszerességgel vehetsz részt kvízeken a TC fizetőeszközéért, a datolyáért.

Dr. House Fan Club

az iWiW-en
Lépj be a rajongói klubunkba, hogy a legújabb bejegyzésekről iWiW-en is értesülhess! A fontosabb eseményekről pedig körlevélben tájékoztatunk. Hozz létre fórumtopicot vagy írj az üzenőfalra, ha bármi közlendőd van a sorozattal kapcsolatban!

Doktor House Fan Club

a myvip.hu-n
A myvip.hu közösségi portáljának legnépszerűbb klubja, melyben olvashatsz információkat, képeket tölthetsz föl, szavazhatsz, és beszélgethetsz más House-rajongókkal!

Blogok, portálok

House gardróbja

Galériák

Letöltés

Egyéb

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .