A tv2-ről és a szezonzáróról

Nagytakarít a TV2 – írja legfrissebb, House-t is érintő cikkében az SG.hu: A TV2 nem teketóriázott és kivágta a megújuló csatorna műsorrendjébe bele nem férő produkciókat. Bár fura, hogy épp azokat, melyek megverték az RTL Klubot. “Tuti” győztesnek számít a Doktor House, mely ősszel és télen szanaszét verte a Szökést (lehet, hogy a totális kudarc hatására az RTL nem is fogja forszírozni tovább a sorozat 21:00-s sugárzását). A fanyar humorú orvos mindössze a jelenleg idehaza (és egyébként világviszonylatban is) legnézettebb amerikai sorozatnak számító Miami helyszínelőkkel keveredett nagy nézettségi csatába, de általában legyőzte a napszemüveges floridai által vezetett laborosokat, mely így péntekre települt vissza, hogy a TV2 elitsorozatát, a Született feleségeket tiporja a földbe. A 3. évadjával nemsokára végző Ház doktor egyébként a szezonzáró után nem fog eltűnni, hanem ismétlésekkel tartja karban a szerda este kilences időpontot. Egyelőre még nem tudni, hogy ősszel milyen lesz, hogy fog kinézni a nyertes műsorstruktúra a TV2-nél, de az biztos, hogy a programkészítőknek nagyon fel kell kötniük azt a bizonyos ruhadarabot, ha versenyben akarnak maradni az RTL Klubbal.

[SG.hu]

Amerikai szezonfinálét pedig így harangozták be a minap: (Csak Folytatás mögött, hiszen ez már pikáns spoilernek minősül ;)) A House még mindig az egyik legnézettebb sorozat Amerikában és minden bizonnyal még jó pár évig az is marad. Ennek megfelelően frissítettek is a készítők a 4. évadon, sőt, nagy durranást ígérnek a fináléra. Üröm az örömben, hogy mindezt a hazai rajongók majd csak jövő ilyenkor láthatják, de jobb későn, mint soha. Az írósztrájk egyébként is eléggé megbontotta az idei House-évadot, hiszen a kevesebb epizód miatt több történetszálat és azok megoldását is az ősztől induló 5. évadra kellett halasztani, mivel az írók nem akarták összecsapni bizonyos konfliktusok feloldását. A 4. évad záróepizódja ezúttal duplarész lesz (bár a két epizód egy hét különbséggel kerül képernyőre május 12-én és 19-én), és a készítők szerint meglehetősen nagyot fog ütni. Már maga az alapszituáció is érdekesnek tűnik. Spoiler kövekezik, tessék elfordulni!: House ugyanis buszbalesetet szenved és elveszti az elmúlt 4 óra emlékét, holott a memóriája nagyon fontos lenne egyik betege érdekében.

[SG.hu]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..