Fordította Vénusz

Talán a nemes sántítása, vagy a Vicodinos üvegének finom zörgése, de van valami Dr. House-ban, ami beindítja az embereket. /erősen bólogat/ Csak hallgassák meg a sorozat női szereplőit:
“House úgy mondja el a véleményét, hogy az nagyon vonzóvá teszi, még akkor is, ha a felével sem értesz egyet annak, amit mond.” – mondta Lisa Edelstein. 😀

“House nyomorult és sérült, és ez arra késztet, hogy gondoskodni akarj róla.” – áradozott Jennifer Morrison. /mintha Camet hallanám :D/
Na és itt van Olivia Wilde: “House csak rád néz azokkal a gyönyörű kék szemeivel – sóhajt Olivia -, és remegni kezdesz”. 😀 😀 😀

“Ha felületesen szemléled House viszonyát a nőkkel, csodálkozol, miért nyugszanak bele abba, ahogy House bánik velük” – mondta Shore. “De aztán rájössz, hogy a nők a győztesek. Azáltal, hogy folyamatosan szócsatát vívnak House-szal, megtanulják, hogy erősebbek és kitartóbbak, mint hitték.”
A február 3-ai epizódban House összeakad egy nővel, akinek nem nagyon van szüksége segítségre szívósság tekintetében. A Super Bowl utáni speciális epizódban House találkozik egy szexi kutatóorvossal (az Oscar-díjas Mira Sorvino), aki egy távkapcsolatba vonja be House-t. A Déli Sarkon ragadva, a rák tüneteivel felhívja House-t, hogy mentse meg az életét.

Át kell esnie egy sor rögtönzött és fájdalmas vizsgálaton, amit magának kell elvégeznie House figyelő tekintete előtt. Habár mindez egy Webkamerán keresztül történik, a kémia, ami kialakul köztük, elég forró ahhoz, hogy lyukat égessen a jégbe. “Hugh és én azon viccelődtünk, hogy a Webkamerás jelenetek egy sztriptíz orvosi megfelelői.” 😀 – mondta Mira Sorvino. “Mert House-nak tényleg bejön a nő, elég nagy szexuális feszültség van köztük – vagy legalábbis akkora, amekkora lehet, miközben két ember a rák tüneteit keresi.”/nem kell elkezdeni pánikolni, akik látták, azt mondják, jó epizód lesz, és a csaj tényleg szimpi/

De ahogy az House-nál lenni szokott, egy kapcsolat tele van nyomorult komplikációkkal, kezdve azzal a ténnyel, hogy valószínűleg soha többé nem látják egymást. Aztán egy újabb epizódban február 5-én két újabb nővel kerül zavaros viszonyba: egy korábbi zenei producerrel, aki áttért a Hasidic Judaizmusra, és elájult a saját esküvőjén, és Dr. Wilson új barátnőjével, akinek a személyisége nagyon hasonlít House-éra.

Hugh azt mondta, hogy “House viszonya a nőkkel egy teljes Venn-digrammot igényel, és nincs annyi színes toll a világon, hogy érzékeltesse azt.” 😀 😀 😀 Figyelembe véve a kapcsolatát Cuddyval, ez a legmélyebben gyökerező és persze a legszorosabb kapcsolata a nők terén. Még Cuddy és Wilson randis kalandjai és a mesterséges megtermékenyítéses próbálkozások után is Cuddy csöndesen izzó vonzalma House iránt :szepszemu: az, ami meghatározza őt a sorozatban.

“Tudjuk, hogy House-nak és Cuddynak viszonya volt évekkel ezelőtt, és hogy az nem működött, és soha nem is működhet köztük” – mondta Lisa. “Mégis, a küzdelem és a vonzalom nagy részét adja annak, ami a sorozatot továbbra is érdekessé teszi.” Hugh hozzátette: “Szerintem mindketten úgy tekintenek vissza arra a szerelmi ügyre, ami köztük volt, mint egy hibára, de annak ellenére kedvelik, dédelgetik ezt az emléket.” <3 😀

Lisa szereti elképzelni :-O 😀 , hogyan történne, ha House és Cuddy újra összejönnének. “Ők nem romantikusak, tehát az sem lenne romantikus.” – mondta Lisa./tudtam én, hogy durr bele akarja…/ 😉 😀 “De mindketten nagyon hevesek. Szerintem ez is olyan lenne, mint minden más a kapcsolatukban: túltelített, talán egy kicsit dühös, de minden bizonnyal heves.”

Persze van szikrázás Cameronnal is, ezért lett a múlt évadban az a csók olyan forró. Kit érdekel, hogy Cam közben vért akart venni House-tól – House visszacsókolt. 😀 “Ráadásul – mondta Jen – Cameron elmehetett volna egy másik kórházba, miután felmondott, de nézzünk szembe vele, ő House-függő.” 😀 /meg tudom érteni/ Ami új ebben az évadban, az Cameron hatalomérzete. Mióta egy saját osztályt vezet /???/, House többé nem rúghatja ki. “Cameron nem akar megfelelni House-nak, ami azt jelenti, hogy szabadabban lehet önmaga.” – mondta Jen. Ez persze állandó készenlétre ösztönzi House-t. Ahogy Hugh mondta: “Cameron nyugtalanná teszi House-t. House nagyon is tudatában van a köztük lévő korkülönbségnek, és szerintem egy kicsit úgy érzi magát mellette, mint az Operaház Fantomja. Szeret a közelében lenni, ugyanakkor szeretné elrejteni is magát előle.”/ááá, még jobban imádom ezért a hasonlatért/ <3 <3 <3

A House életében lévő nők közül 13 lett utoljára a vén kecske kecskéje. :eh: Amikor House például nemrég rájött, hogy 13 anyja Huntington-betegségben halt meg, ragaszkodott hozzá, hogy 13-t is tesztelje a betegségre. De 13 még erősebben ragaszkodott hozzá, hogy House ne árulja el a teszt eredményét neki. Hugh szerint: “House elveszti a hidegvérét 13 mellett. Egy férfi, aki tud mindent, nem tudja, mit kezdjen egy nővel, aki megismerhetetlen.”

House talán teljes vereséget szenved, amikor 13 szerelmi élete sisteregni kezd később ebben az évadban. Wilde nem árulja el, mi fog történni, de annyit mond, hogy “lesz egy románc, és ez megdöbbentő lesz. Bárkit képzelsz is el 13-mal, nem az, akivel végül összejön, és ez egy csomó komplikációt okoz majd.”/mondjátok, hogy a nőket szereti és nem akar rácuppani House-ra, akárhogy remeg is a kék szemeitől/

És mi a helyzet House szerelmi életével? “Nem hiszem, hogy a sorozatot továbbra is House-nak hívhatnánk, ha House szerelmes lenne valakibe és boldogan élnek míg meg nem halnak” – mondta Jennifer.
Hugh sem optimista. Nem mintha úgy gondolná, hogy House nem fantáziál arról, hogy összejön valakivel. 😀 “Felteszem, hogy House, mondjuk, megteszi, valahol, noha azt nem fogom megmondani, hogy hogyan, tapintat nélkül az olvasókra. Ez nem boldog szex, arról biztosíthatlak. A boldog szex mindig elérhetetlen marad számára.”

Mert, végül is, House magányossága is része annak, ami irányítja őt. Ahogy Hugh mondta, “Nem hiszem, hogy valaha is láthatják őt kézenfogva sétálni a naplementében egy fiatal utcalánnyal. Egyszerűen nem House lenne, ha ilyesmit tenne.”

A cikk szkennelése


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .