A kreatív folyamat… – TV Guide

Írta William Keck | 2009. június 18.

Jövő héten /tegnaptól/ Hugh Laurie elkezdi forgatni a “Doktor House” kétórás /6./ évadpremierjét. De előtte ő és a többi szereplő és készítő június 17-én eljött a Paley Centerbe, Beverly Hillsbe, hogy részt vegyenek a “A kreatív folyamat: ‘House'”-beszélgetésen. Íme, ezeket árulták el a TV Guide Magazine-nak:

/Inntentől SPOILERES: 5. évad vége, 6. évad/

David Shore, executive producer elmondta, hogy a szeptember 21-i évadpremier teljes mértékben abban az elmegyógy-intézetben fog játszódni, ahova Dr. House bevonult az elmúlt /5./ évad végén. “Olyan lesz, mint egy mozifilm” – mondja Shore.” Andre Braugher játssza a főorvost, Dr. Nolant azon az osztályon, ahova House került. House kihívás lesz számára.”

Laurie azt mondta, várja már, hogy Braugherrel dolgozhasson. “Mindig is csodáltam őt; ő az egyik legnagyszerűbb színész” – mondja Laurie. A premier részt Katie Jacobs, executive producer fogja rendezni. Lesz még pár külső felvétel is arról a new jersey-i intézetről, amit az elmúlt évad záró képsoraiban is láthattunk. “Az eddigi nyár folyamán felépítettük a los angelesi stúdiónkban az intézet belső helyiségeit” – mondja Jacobs. “Van egy szoba, ahol a nővérek szemmel tarthatják a pácienseket.”

Jacobs korábban már dolgozott együtt Braugherrel a “Gideon’s Crossing” c. tévésorozatban. “Ő játszotta Dr. Gideont, szóval, gondoltam, ki lenne alkalmasabb arra, hogy diagnosztizálja a legnagyobb élő diagnosztát, mint olyasvalaki, akinek ekkora szakértelme, és nagyszerű képessége van erre, mint mondjuk Andre Braughernek?”

Lisa Edelstein (Cuddy) pedig azt mondta, hogy a rajongók “összezavarodtak” amiatt a szexjelenet miatt, ami közte és Laurie közt játszódott az elmúlt évad végén. “Sokan csalódottak voltak, és sokan nem értették meg” – mondta a színésznő. “Minden valóságos volt, kivéve az, hogy nyilván nem szokott le a Vicodinról és nem töltötték együtt az éjszakát. Mikor House bejelentette a kórházban, hogy lefeküdtünk, Cuddy azt hitte, hogy a sok évvel ezelőtti esetről beszél.

De Edelstein azt is elmondta, hogy bár a karakterek nem feküdtek le egymással valójában, “ezután azért még megtehetik. Azt már tudjuk, hogy House azt kívánja, bárcsak megtörtént volna. Azt kívánja, hogy letehesse a drogokat és, hogy intim kapcsolata lehessen Cuddy-val. És szerintem ezt ő is akarja. Tetszik ez a gondolat.” Shore még hozzáteszi: “Ezt már nem másíthatjuk meg. Tiszta sor, hogy mit akar a tudatalattijában.”

Bevallja, hogy hanyagolta Cameront (Jennifer Morrison) és Chase-t (Jesse Spencer) az elmúlt két évadban. Shore hozzáteszi, hogy “Ami azt illeti, egy csomó király dolog van a tarsolyban számukra. Nem rögtön az első részekben, de azért az évad elején.” Bár Olivia Wilde (Tizenhármas) kicsit kevesebbet lesz a képernyőn, mivel lassan elkezdi forgatni a Disney “Tron”-feldolgozását.

Tizenhármas barátja, Omar Epps (Foreman) elmondta, hogy nemrég emailezett korábbi szereplőtársával, Kal Penn-nel, akinek karaktere, Kutner öngyilkos lett az elmúlt /5./ évad vége felé. “Kal a színfalak mögött dolgozik a kormánynak” – mondja Epps. “A gyerekekre és a művészetre fog fókuszálni nemzetközi szinten.”

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

9 hozzászólás

 1. “Mikor House bejelentette a kórházban, hogy lefeküdtünk, Cuddy azt hitte, hogy a sok évvel ezelőtti esetről beszél.”

  Na persze! Mikor meg a folyóson üvöltözött vele, akkor miért mondta, hogy House csak a vele való szexuális fantáziálgatásairól beszélt és, hogy ezt nem tűri?! Össze-vissza beszélnek!
  Már szegény színészek sem értik, hogy mi miért van…
  Szóval, ha Cuddy tudta volna, hogy House a múltról beszélt, akkor gondolom mást vágott volna a fejéhez, nem?

 2. Lori, megint a szívemből szóltál! Pont ez jutott az eszembe amikor először olvastam a cikket. Épp ezért nagyon várom már a fanfic-edet is! Remélem időben felkerül mert egy hónapig nem leszek gépközelben és addig megölne a kíváncsiság. Amúgy én is alkottam valamit, de az csak ilyen kis szösszenet. Azért majd kíváncsi leszek a véleményedre…csak jussak el odáig, hogy elküldöm…

 3. Bastet, nekem ugye?! Akkor örülök, hogy ez nemcsak nekem tűnt fel! Érdekes, ha Lisa ezt nyilatkozta… Így nagyon nem értem. A fanfic-emben ugye ez a dolog is meg van említve és…, már arra gondoltam, hogy emiatt elszúrtam egy kicsit. De a leadott rész alapján mégse, mert ott nagyon nem valószínű, hogy Cuddy arra gondolt volna, hogy House az évekkel ezelőtti dologról beszél…

  Örülök, hogy Te is írtál, írj is!!! Én is szeretek ám ilyeneket olvasni, inkább Huddyst. A Hilson-osak nagyon nem tetszenek!!! Egybe egyszer beleolvastam, de… abba is hagytam az olvasást. Pont egy csók jelenethez értem… Jó, a fanfic egy kitalált történet…, de számomra akkor is túlzás, hogy homokost csinálnak belőlük! Ugye, Te nem ilyet írsz?! 😉

 4. Nem Lori, nem Hilsonos…az ilyen dolgokat megtartom a saját fantáziámban…tudom, hogy erre nem vevő mindenki és amúgyis Huddys vagyok:-) Megpróbálom még a héten elküldeni…Nem olyan hosszú mint a Tiéd, de van benne egy ütős kis csavar:-)

 5. Már alig várom!!! Lehet, hogy rövidebb, de szerintem jobb is! Ez az ütős kis csavar érdekel, remélem, hogy már a fantáziálgatást is kilőttük…
  Nekem még a fantáziámban sem szerepel Hilson!!! Szerintem undorító! Én ilyen dolgokat el sem tudnék képzelni, az már számomra elég beteges lenne. Egészséges gondolkodású emberként, meg, amiket már láttam a sorozatban velük kapcsolatban, kizárólag nőkkel tudom őket elképzelni!
  Ja, meg romantikusabb lelkületű embernek inkább a Huddy-s storyk elképzelhetők és reálisabbak.

 6. Teljesen egyetértek Lorival,a Hilson undorító és eltorzított story…
  Amúgy írjatok még mindketten!!Olvastam a fanficeket és nagyon jók:
  LORI:hasonlóan képzelem el a 6.évad elejét,de az tuti,hogy Rachel marad és remélem nem lesz semmilyen kis “Daniel”…:)
  Ja,és ennél csak hosszabbat ér írni..:):):) Sokak szerint nem kellene lefeküdniük(újra),mert elveszne a “chemistry”,ami közöttük van…
  a.:sztem ezt az írók meg tudják oldani és
  b.:ha nem fekszenek le,akkor meg “sok hűhó semmiért”–>nekem kell valamiféle végkifejlet vagy beteljesedés.
  BASTET:az E/1.-es fanfic nagyon ütős…lehet kicsit hiányos a tudásom,de ilyet sztem még senki nem írt…nagyon tuti!!!!Írj hosszabbat!
  Zárszó:írjatok még és hajrá HUDDY!!!:):)

 7. Miri, nagyon szépen köszönöm!
  Van egy olyan érzésem nekem is, hogy Rachel marad (de minek?!), de az én történeteimben örökbefogadott gyerek nem szerepel (csak bezavarna, ha lenne nem hiszem, hogy bármi is történne Cuddy és House között, ezért én kiírtam a storyból-végleg!). Ha felbukkanna egy esetleges “Daniel” az csak azért lenne jó, mert House talán végre merne “színt vallani” az érzéseit illetően, bár nála ez sem biztos!
  Lehet, hogy nem kellene lefeküdniük (ha marad a gyerek, akkor az esély inkább megvan erre), biztos, hogy elveszne a “chemistry” – ahogy Te írod, pedig szerintem pont ez az, ami olyan érdekessé teszi a kapcsolatukat. A készítők szerintem nem a beteljesedés mellett teszik le a voksukat, hanem az idegfeszítő időhúzás mellett, ami már egy kicsit unalmas ennyi évadon keresztül (megtegyék, ne tegyék?)… Kitalálhatnának valami nagyon-nagyon jót, ők a profik és a valódi írók!
  Különben arra kíváncsi leszek, hogy az írók mit találtak ki, House mennyire és miben fog változni!

  Még én sem találkoztam olyan fanfic-kel, amit Bastet megalkotott (E./1.), ez egyedi! Bastet, gyorsan szabadalmaztasd! 🙂 Zseniális!

  Miri, folytatni fogom azt a storyt, amit elkezdtem (már 3 oldalnál járok eddig), de most más történet is eszembejutott! Ja, és persze természetes, hogy csak Huddy! 😉
  A “Hilson” gyomorforgató és kiábrándító! Olyat, én tuti nem lennék képes írni és persze olvasni sem!!!

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .