A Huddy sorsáról

Hugh Laurie, David Shore és Lisa Edelstein a House-Cuddy páros sorsát latolgatják. Semmi konkrét történést nem árulnak el, inkább csak kérdéseket vetnek fel és latolgatják a lehetőségeket (SPOILER, 7. évad második fele):

Hugh Laurie csak egy aggodalmának adott hangot, miután House az előző évad végén úgy döntött, hogy meghúzza a ravaszt és beleugrik egy hallucinációmentes House-Cuddy-románcba: “Csak nehogy elcsesszük.”

“Ez jut eszembe elsőnek minden jelenetnél, minden forgatókönyvnél” – mondta Laurie. “Fura módon kevésbé izgat az, mit csinálunk, minthogy hogyan csináljuk. Ez az én munkám: a végrehajtás. Az számít, hogy ez rendben legyen: Az egész valódi és hihető és hatni fog az emberekre?

A nézők természetesen abban a helyzetben találták magukat, hogy “Vigyázz, mit kívánsz!”, mikor House ezt az utat választotta. Mindezek után vajon a sorozat fő karaktere elvesztette volna azt az élcet, amely megkülönbözteti őt bármely más tévés dokitól?

“Azt az egyet csináltuk jól, hogy House-t és Cuddy-t meghagytuk House-nak és Cuddy-nak” – mondta David Shore, a sorozat készítője. “Az megfelel a valóságnak, hogy mikor két ember belép egy kapcsolatba, megváltozik a jellemük. Boldogak lesznek, vagy ilyesmi.”

De House és Cuddy, miután elég hamar rájönnek arra, hogy jön a változás, inkább elkezdtek marakodni – emiatt szerették volna a rajongók mindig együtt látni őket.

“Azt imádtam ebben, hogy úgy hagytam őket: olyan antagonisztikus, idegesítő viszonyban, amilyenben mindig is voltak” – mondta Shore – “de közben néha le is fekszenek egymással.”
Az, hogy az íróknak sikerült felpörgetni ezt a történetszálat és megfűszerezni elég veszekedős pillanattal, Laurie-nak és a főszereplőnőnek is bejött: “Nagyon jól érzem magam [ebben a történetszálban]” – mondta Lisa Edelstein, hatalmas mosollyal.
Laurie hozzátette: “A közönség annyi energiát fektetett be [a sorozatba] az elmúlt hét évben, szóval tartozunk neki azzal, hogy karakterhű dolgokat csináljunk.”

De a Huddy vajon túl fogja élni? Vagy a hétfői események után, Candice Bergen (Cuddy anyja) majd később Paula Marshall (Cuddy testvére) érkezésével minden elkezd majd összeomlani?

“Az anya és a nővér: az ilyen dolgokról szoktak vitázni a kapcsolatokban, nem?” – jegyezte meg Laurie egy köhintéssel. “Néha jó, ha ilyenek jönnek látogatóba… néha pedig kevésbé.”

Annyi legalább biztos, hogy a Cuddy-rokonság érkezése jó szórakozást ígér. “Nagyon szórakoztatók, ennyit elmondhatok. Candice Bergen kitűnő, abszolúte kitűnő” – mondta Laurie.

Talán túlságosan is. Az a hír járja, hogy a House-Cuddy-szakítás már ott lehet a láthatáron. Hogyha szakítanak, akkor várható, hogy öm… nehéz helyzet fog előállni a Princeton-Plainsboro folyosóin.

És ezzel felmerül a kérdés: A sikeres drámasorozatban vajon előfordulhat-e, hogy House és Cuddy egyszerre legyenek egy helyen, miután szakítanak? “Nagyon remélem!” – mondta Edelstein. “Nagyon remélem.”

[TV Line]

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .