A House női szereplői

A House női szereplői − Hogyan jönnek ki a mogorva doktorral?

2006

A sorozatban mindhárom nőt leveszi a lábáról Doktor House, a valóságban azonban csak egyetlen kolléganőjét bűvölte el igazán a főszereplőt alakító színész. Mindhárom női szereplőnek más a viszonya Hugh Laurieval.

Lisa Edelstein − Dr. Lisa Cuddy: Hamar összebarátkoztak Lisa hamar rájött, hogy benne, és Hugh Laurie-ban milyen sok a közös vonás. Mindketten irtóznak a felhajtástól, szeretnek elvonulni a világ elől, de igazán az hozta össze őket, amikor kiderült, hogy Laurie képzett zongorista. “Sokáig dolgoztam zeneszerkesztőként, nálam szakmai ártalom, hogy órákig, hogy órákig tudok beszélni a zenéről. Hugh pedig nem unja – mondja a negyvenegy éves színésznő. – A stábtagok összesúgtak a hátunk mögött, mert azt hitték, viszonyunk van, miután egyszer egy egész éjszakát átbeszélgettünk a stúdióban forgatás után.” Edelstein azonban évek óta hűséges kedveséhez, Petri Räisänem finn jógaoktatóhoz, noha a munkájuk miatt Amerika két különböző részén élnek.

Sela Ward − Stacy Warner: Eleinte utálták egymást

Az ötvenegy éves színésznő eleinte úgy érezte, legalább annyira eltérő a személyiségük Laurie-val, mint a sorozatban. “Általában nem vagyunk egy hullámhosszon. Folyton olyan szócsatákat vívtunk, hogy a forgatókönyvírók néha ezekből merítettek ötletet a sorozathoz – meséli Ward. – Nem volt nehéz eljátszanunk, hogy egymást gyűlölő egykori szeretők vagyunk.” Végül azonban csak összebarátkozott a két színész. “Tavaly a lányom, éppen a nyolcadik születésnapja előtt megbetegedett. A férjem és a fiam még nem ért haza a horgászásból, a dadát nem találtam, így magammal vittem Annabellát a forgatásra. Hugh egész nap olyan figyelmes volt vele, hogy elkezdtem más szemmel nézni rá. Aztán elmesélte, mennyire hiányzik neki három gyereke, akiket nem akart magával rángatni Londonból Los Angelesbe – meséli a színésznő. – Azóta jóban vagyunk.”

Jennifer Morrison − Dr. Allison Cameron: Azonnal levette a lábáról – “Ahogy rámnézett, abba beleborzongtam”
A sorozatbeli karakteréhez hasonlóan a huszonnyolc éves színésznő igazi gondoskodó típus. A forgatás elején rögtön észrevette, hogy Laurie mennyire magányos, és próbáltam felvidítani. Maga sem vette észre, hogy közben szép lassan belehabarodott. “Csak azért nem hívtam el Hught randevúra, mert tudtam, hogy felesége van − meséli Morrison. − Soha nem mondtam el neki, mit érzek, de ő rájött, Erre ahelyett, hogy elkezdett volna kerülni, elém állt, és azt javasolta, hogy a közös munkára való tekintettel beszéljük meg a helyzetet. Végül azt sütötte ki, hogy biztosan szerelmes típus vagyok, és egyszerűen összekevertem a rokonszenvet és az együttérzést a valódi szerelemmel. Ma már tudom, hogy igaza volt.” Az utóbbi időben Morrisont a másik sorozatbeli partnerével, a Chase-t alakító Jesse Spencerrel hozták hírbe. Vajon iránta mit érez?

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .