A hivatalos House MD project

Elképzelhető, hogy a rajongói kezdeményezés hatására – de lehet, hogy saját ötlet volt – a Doktor House készítői közzétettek egy felhívást, melyben művészeti alkotások és videók beküldését várják. A felhívás fordítása:

Közeleg az utolsó óra. A House hamarosan véget ér nyolc nagyszerű év után. Ez akár elszomorít, akár táncra perdít titeket, osszátok meg érzéseiteket a világgal is!

Íme a terv: arra kérünk titeket, House-rajongókat, bárhol legyetek is a világban, hogy osszátok meg velünk és a többiekkel, mit éreztek. Lehet ennek bármilyen formája: videó, fotó, animáció, táncmozdulat, paródia, kötött pulóver, recept, egy új rovarfaj, egy távoli bolygó megnevezése… bármi, ami segít kifejezni, mit jelentett számotokra a sorozat az elmúlt nyolc évben, melyet imádtatok, utáltatok, hiányoltatok, soha nem értettetek meg vagy épp túl hamar megértettek és így tovább.

A legjobb anyagokat betesszük a finálé előtt adásba kerülő visszatekintőbe. Ehhez az engedélyeteket kérjük, hogy felhasználhassuk a műveiteket.

A beküldés fotó vagy videó formájában történjen – utóbbi kevesebb, mint egy, de inkább mint fél perc legyen. Ezen kívül szabadon alkothatsz – légy minél eredetibb és kreatívabb és ne feledd, lehet, hogy emberek milliói fogják látni a munkádat szerte a világon.

Hogy mondhatnál erre nemet?

Üdvözlettel,
a House munkatársai

A beküldés szabályai

Videók: Kérjük, töltsétek fel a videót YouTube-ra és e-mailben küldjétek el nekünk a linket. Csatolmányként nem fogjuk elfogadni.
Fotók: Kérjük, a fotókat csatoljátok az e-mail mellé.

Csak 13 éven felülik vehetnek részt. Az művek nem tartalmazhatnak más jogtulajdonban lévő anyagokat (zene, jogvédett termékek).

Ha az USA-ban élsz, írd meg az államod nevét is a House producereinek a HouseFansUSA@nbcuni.com címre.

Amennyiben nem az USA-ban élsz, írd meg az is, mely országból jöttél a HouseFansGlobal@nbcuni.com címre.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .