A Frei Dosszié lepihen

Sok sorozatrajongó idegeit borzolta fel az, hogy a TV2 megkavarta a szerda esti szokásos Doktor House-t. Úgy tűnik, hogy a decemberi Dosszié-adás után már nem kell a House-rajongóknak dühöngeniük, ugyanis a Dosszié pihenőre vonul.
A TV2 az RTL Klubbal vívott küzdelemben legtöbbször alulmarad, az utóbbi időben mind sorozataik, mind saját gyártású podukcióik csődöt mondtak. A hétköznap esti főműsoridőt tekintve csak a Doktor House című amerikai sorozat az, amely lépést tud tartani a konkurenciával, sőt, legtöbbször fölényesen alázza porba az RTL Klub tavalyi üdvöskéjét, a Szökést. Éppen ezért volt meglepő, hogy a csatorna, négyheti rendszerességgel a Dossziét sugározta, s bár a riportműsor teljes lakosságban volt, hogy meg tudta verni a Szökést, azonban a kereskedelmileg fontos, 18-49-es korosztályban mindig alulmaradt az amerikai akciósorozattal szemben, így a TV2 időről-időre átadni kényszerült a szerdai koronát az RTL-nek. A Dosszié, nem a fenti eredmények miatt, hanem Frei Tamás aktív pihenése okán (új műsort tervez) januártól a tervek szerint lekerül a TV2 műsoráról egy teljes évig, hogy az esztendő letelte után Frei ismét szélesre tárja a nézők látókörét, hiszen az, mint tudjuk, mindenkinek jár.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..