A Főnix útja az RTL klubon

Most vasárnap, este 8-tól lesz “A Főnix útja” (“The Flight of the Phoenix”) c. film az RTL klubon. Egyik főszerepben Hugh Laurie-val – Dennis Quaiddel és Miranda Ottóval egyetemben. A film egy 1965-ös mozi remake-je, az eredetiben olyanok játszottak, mint James Stewart és Richard Attenborough.

Az RTL klub – ellenben a tv2-vel – bizony tud promózni, hiszen a két itthon ismert nevet emelték ki. (A tv2 pedig hajlamos elfelejteni megemlíteni a House-os szereplők nevét a régebbi filmjeikben – ha egyáltalán promózzák ezeket.)

A “Doktor House” szempontjából azért fontos ez a film, mert egyrészt ez Hugh utolsó filmje a sorozat előtt, és, mert e film forgatása alatt küldte be a casting-videóját – amit a namíbiai hotel fürdőszobájában rögzített – a “House” producereinek. Aki még nem látta, az gyorsan pótolja:

Csatlakozás a társalgáshoz

5 hozzászólás

  1. Nem nagyon szokták promózni, mert vagy a koradélutáni sávba teszik, vagy..a későesti/éjszakaiba amit tuti alig néz valaki 🙁
    rtl meg ismét viszi majd a pálmát vasárnap 😀

  2. nekem megvan dvd-n :nyelvnyujtogato: Egész jó film, és Hugh állati jól néz ki benne, szőrösebb és rendetlenebb mint a Houseban :szerelmes: :nevetos:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .