Olivia Wilde (13) és Kal Penn (Kutner) visszatér a sorozat utolsó epizódjára. Jó, utóbbival folynak még a tárgyalások, de már nem sokáig, hiszen két hét múlva kezdődik az epizód forgatása.
Azt tudtuk, hogy Oliviának volt egy opcionális visszatérése a szerződésében, tehát neki szinte kötelező a szereplés – nem, mintha nagyon kellett volna győzködni, szerintem.

Azt még nem lehet tudni, hogy Kutner milyen módon jelenik majd meg, hiszen ő az 5. évadban meghalt. De attól még lehet pl. szellem, hallucináció, álom vagy alternatív valóság szereplője.

13 pedig a 8. évad elején hagyta el House-t és a kórházat, hogy barátnőjével boldogan éljen, míg meg nem hal. De mivel utóbbi nem hiszem, hogy bekövetkezne, ezért az ő karaktere körül maradhatunk a realitás talaján. Bár ki tudja, lehet hogy House a mennyországban találkozik a volt beosztottjaival… meg az összes beteggel, aki meghalt a praxisa alatt. Ti mire tippeltek?

Források: TV Line, EW


Hasonló bejegyzések:

Csatlakozás a társalgáshoz

15 hozzászólás

 1. Szerintem 13 visszatér simán a valóságban, akármiért: House súlyos beteg lesz, súlyosbodik a huntingtonja és be akarja vasalni House-on az ígéretét stb. Nem hiszem, hogy mindenféle LOST-os alternatív idősíkkal meg purgatórium-nagytalálkozással oldalának meg. Kutner meg lehet hallucináció, erre már volt is példa. Vagy előkerül az ikertestvére. Mindenesetre remélem, hogy nem akarják túllőni magukat az írók, egy egyszerű és nagyszerű véget találnak ki. A lehetőségük megvan, hisz nagyon ritka, hogy egy sorozat sorozatzáró részt kapjon, lenne idő felkészülni, felvezetni A végét…

 2. Mivel House anno megígérte 13-nak, hogy ha már olyan beteg, akkor eutanáziával a halálba segíti. Simán el tudnám képzelni, hogy House betartja az ígéretét és megteszi. Így Kutnerrel együtt 13 is hallottként szerepelne. Máshogy nem tudom miért lenne értelme visszahozni 13-at. Szerintem őt teljesen jól írták ki a 8. évad elején. Nagyon kíváncsian várjuk (bár szomorúan), hogy vége a kedvenc sorozatunknak! ;-(

 3. Pár éve a House miatt kaszáltam el a Vészhelyzetet. Ha jól tudom, ott is mindenkit visszahoztak a fináléra, még a halott szereplőket is, akik visszaemlékezésben szerepeltek. Gondolom Kutnerrel is valami ilyesmi lesz, már ha sikerül megegyezni vele. Esetleg megint bekattan és hallucinálni fog, de az már elég unalmas lenne, főleg a sorozatzáróban.
  Engem jobban érdekel, hogy vajon mi lesz House sorsa, mert imádom a happy ended, de ennél a sorozatnál valahogy nem tudom elképzelni. Legalább számára nem, a többieknél esetleg.

 4. Nekem van egy sanda gyanúm hogy hogyan is fog befejeződni!
  Úgy vélem mivel már alap “halottak” is bele kerülnek ismét így a következő szituáció vezethető fel és egyben vázolható fel: House valami hatalmas marhaságot csinál pl.: felrobbantja a kórházat amiben mind odavesznek (végül is nem elképzelhetetlen, lévén utolsó rész, többet úgy sem lesz rá szükség). Aztán ezt követően egy alternatív azaz mennyországi esetleg kórházba vagy épületbe vagy világba kerülnek. Itt pedig találkozik mindenkivel, akiket a robbanás során megölt és azokkal akik a filmben meghaltak már. És a szívhez szóló csattanó a végére a virtuális világba ahova kerültek közlik House-szal, hogy nem a te hibád volt House, ennek így kellett történnie. (Majd átölelik House-t és elmosolyogja magát picit.) (Kellően szívhez szóló és egyben megrendítő is.) És hogy hogy jön ehhez a szereplők többi része, akik már kiléptek a sorozatból? Egyértelmű valószínűleg House-t pont akkor mennek be a kórházba meglátogatni, mivel bármennyire is tapló de hiányolták. És vége! (Innentől a a tv-nézők is agyalhatnak rajta, hogy vajon csak House volt, aki meghalt a robbanás során vagy mindenki és nem csak House mester képzeli ezt, tehát minden néző saját maga fejezi be a végét ahogy magának tetszik. Tipikus filmes befejezés.)

 5. Egyet értek Krisztával. Kutnert én sem hoznám vissza, akkor már inkább 13-at, de szerintem ő is jól ki lett írva a sorozatból. Haldoklik és az utolsó éveit szeretné “nem munkával” tölteni. Cameron-t is jól kiírták. Egyedül Cuddy hiányzik nagyon. Mondjuk én nem hoznám össze újra a House-szal, de valahogy egy közös lezárást írnék nekik, amiben legalább bocsánatot kérhet tőle House. Továbbá remélem, hogy nem egy ilyen össze vissza hallucinálós lesz – ahogy ezt már írta korábban egy hozzászóló.

 6. Most már én se se hoznám össze Cuddy-val! Más lenne a helyzet, ha nem lép ki LE; akkor a 8. évad során fokozatosan ki lehetett volna békíteni őket, majd a végére összehozni! Így viszont hiteltelen lenne egy fináléra visszatérő Cuddy, aki House nyakába borulna azok után, hogy a házával együtt a kapcsolatuk is porig lett rombolva…
  Mondjuk az lehetne, hogy Cuddy visszatér, átveszi újra a kórház vezetését és kirúgja House-t…

 7. Szerintem nincs épeszű ember, aki azt gondolná, hogy Cuddyval még “összehoznák” House-t, ha LisaE még vissza is tért volna. Nem azért kellett volna visszahozni, hogy egymás nyakába boruljanak, meg elmotorozzanak a naplementébe… Egyszerűen nincs lezárva ez a szál, nem tudunk semmit. A 7. évad vége és a 8. évad eleje között filmszakadás. Azt hiszik, nagyon jól és okosan megoldották, hogy kihagytak egy évet, de szerintem ez elég gyengére sikeredett.
  Csak egy találkozás hiányzik, hogy megtudjuk, hogy melyikük mit gondol, mit érez, hogy küldik el egymást a fenébe, aztán mehetnek a maguk útjára… De valami hiányzik. És mint látjuk: hiányozni is fog… Ez van.

 8. Nagyon hülyén oldották meg! Még azt sem tudjuk igazából, hogy House mit érez! Fura, hogy Wilsonnal se került szóba köztük soha ez a dolog, pedig ugye a House-Cuddy kapcsolat az egyik kedvenc témájuk volt mindig! Meg ugye elvileg Wilson is elég jóban volt Cuddy-val. Ők akár tarthatnák is telefonon a kapcsolatot vagy akármi! Bosszantó, amikor egy történetet nem az írók, hanem a pénz, meg a magánéleti bonyodalmak alakítják… Oké, bele kell törődni, de ez is megmarad a rajongókban örökre, a szép emlékek mellett!

 9. Kriszta, igazad van én is azt hittem, hogy Wilsonnal egyszer kibeszélik Cuddyt, mert nem hinném, hogy Wilson ne tudna Cuddyról, de sajna semmi ilyen nem történt, persze még történhet, és akkor csak kap valami lezárást a Cuddy szál…

 10. Az a baj, h van egy esemény, amire minden élő szereplőt vissza lehet hozni: Wilson temetése!

 11. Utolsó hozzászólással értek egyet én is. Annyival kiegészítve, hogy Wilson halálát nem tudja feldolgozni House, aminek hatására túl lövi magát, esetleg öngyilkos lesz. A halott szereplők ott jelenhetnek meg, ahogy lepereg az élete, esetleg a Vicodin túladagolás miatt halucinál velük valamit, és végül meghal. Az élő szereplők, meg Wilson, és House közös temetésén vannak jelen. Egy ilyen befejezéssel jó, és rossz érzést kelltene egyaránt a nézőben a záró rész.

 12. Legdurvább finálé ötlet:
  House-t ugye az egyik betege lelőtte a 2. évad fináléban. Az utolsó részben kiderülne, hogy valójában meghalt akkor és azóta is valami halál utáni létsíkban van, mert rá kell jönnie, hogy már nem él, hogy továbbléphessen. A többi szereplő szintén halott és együtt kell továbblépniük.
  Két sorozatnál is működött ez a fajta finálé, de gondolom itt nem erről lesz szó.

 13. Jajj, Lostos befejezés ne legyen, az komolytalanná tenné az egész sorozatot!

  Amúgy meg nem tudom a régiek milyen minőségben jelennek meg, de újra csak azt tudom írni, ha House hallucinál, esetleg lepereg előtte az élete, pont Cuddy nem lenne benne? Ha temetésre jönnek vissza, pont Cuddy ne jönne el, akár Wilsonról, főként meg ha House-ról van szó!
  Remélem nem olyan befejés lesz, hogy azt érzem majd, megint hülyére vettek…

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .