Már több helyen is olvashattátok, hogy Amber Tamblyn (Martha Masters) mellett Jennifer Morrison (Cameron) is visszatér az utolsó epizódra. Bár utóbbit a csatorna nem erősítette meg. A további visszatérőkről itt olvashattok. Ti milyen jelenetekben tudnátok őket elképzelni az utolsó epizódban?

[TV Guide]

Csatlakozás a társalgáshoz

8 hozzászólás

 1. Mivel a többség temetésben gondolkodik, ezért valószínűleg nem az lesz! Talán inkább visszaemlékezés vagy álomkép!
  De bármelyik is legyen, nyilvánvalóan Cuddynak is benne kéne lennie, ott kéne lennie stb…

  1. Teljesen egyetértek. Valamelyik interjúban mondták, hogy a rajongóknak nagyon-nagyon fog tetszeni a finálé. Na már most, vagy egyáltalán nem ismerik a rajongóikat (mert azért úgy a háromnegyede szerintem Huddy-fan, akik meg nem, azok is szeretnék, hogy ha a fináléba, az utolsó részben a sorozat történetében benne lenne Cuddy), vagy pedig benne lesz Cuddy. Na, igen. Csak hogy az utóbbi esetben felvetődik az a kérdés, hogy, ha benne lesz, akkor hogyhogy nem látjuk sehol? Vagy nagyon jól titkolják, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy tényleg nagy durranás legyen, vagy nem lesz benne. Anyámmal szoktam ezen vitatkozni, hogy szerintem benne lesz, de ő mindig lehülyéz…:D Szerinte, ha benne lenne, akkor tuti tele lenne vele minden újság, meg a TV. Na, igen. 😀 Én azért reménykedem, hogy ez a sok szereplő nem azért jön vissza, hogy pótolják a Cuddy utáni űrt, hanem… Valami más tervük van velük.
   Szerintem egy csomó ember számára nagy tragédia lenne, ha nem lenne benne Cuddy. Akármennyire is lesz nagy durranás a finálé, akármennyire is lesz hű-de-nagyon-jó, akármennyire is fog tetszeni, akkor is ott lenne az az űr. Az a kis hiányérzet, hogy Cuddy nincs ott. (Egy hasonlót már egyszer elküldtem, csak nem jeleníti meg, ezért írtam le mégegyszer.)

 2. Nekem baromira hiányérzetem lesz az biztos! Szeretném hinni, hogy benne lesz és csak titkolják, de azért egy héttel a finálé előtt akkor be kéne dobniuk a nevét, hogy felkeltsék a Cuddy-fanok érdeklődését is! Az, hogy Cameron úgy volt, hogy nem lesz benne, nem volt ott a wrappartyn sem, aztán kiderült, hogy mégiscsak benne lesz, mindenesetre komolyan táplálja a reményeimet! 🙂

 3. Most vagy nagyon más irányba akarnak minket vinni,de olyanokat nyilatkoztak a színészek,hogy a rajongók boldogok lesznek a befejezést látva,meg,hogy tele lesz érzelemmel és humorral!
  Ez alapján fura lenne,ha bárki is meghalna 🙂

 4. Szerintem se fog senki meghalni. Bár igaz, a cím tényleg kicsit elgondolkodtató, de nem hinném…:) Főleg, hogy fhúúú de nagyon jóóóó, meg stb. Nyilván, ha meghalna benne Wilson, vagy House, vagy Cuddy, vagy akárki, akkor nem mondták volna, hogy de jó lesz. 🙂

 5. Kicsit félreértitek szerintem. Attól, hogy azt mondták “érzelmekben és humorban gazdag” lesz, még nem jelent feltétlenül happy meg jajdevicces véget. Az érzelmek nem feltétlenül pozitívak. Sőt! A House inkább pont ebben jó, hogy a drámát megfelelő arányban tudja keverni a humorral. Én inkább valami olyasmire gondolok, mint anno a Braveheart volt. (Most ez jutott hirtelen eszembe, ahol egyik pillanatban megfulladtam a röhögéstől, utána meg majd meg szakadt a szívem.)

 6. Nekem is hiányzik Cuddy, de remélem 13-at és Cameron-t nem azért hozzák vissza, hogy egy ilyen nagy lelkizős összeborulás legyen Foreman-nel és Chase-el, mert attól rosszul leszek.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .