A 3. évados szezonzáró után

A szerdai évadfinálé bizonyára sokatokat meglepett..vagy épp megrettentett. 10 perccel a vége előtt elgondolkodhattunk néhányan azon, hogy még mindig szarban vagyunk, egyre kilátástalanabb a helyzet. Amilyen gyors tempóban fogytak a percek, úgy csökkent a team létszáma is: Előbb Foreman, (persze ez egy jó hosszúra nyújtott felmondás volt) majd – ismét – Cameron távozott önként… Chase kirúgása pedig egyértelműen felborzolta a kedélyeket. Hogyan tovább?! Mit hoznak ki ebből az írók a 4. évadra? – Spoilergyűjteményünkből olvashatjátok a Folytatás mögött összeállításunkat, mely betekintést enged a jövőbe 🙂 Végére pedig: használjátok a fórumot, ottan sok érdekes kérdést át lehet beszélni 😉 Három, talán leggyakrabban feltett kérdés:
Mi lesz Cameronnal, Chase-zel és Foremannel?
Kezdjük talán egy kulcsmondattal: Mindegyik szereplő aláírta a negyedik évadra a szerződést. A 4. évad nyitánya és a 3. évad fináléja között eltelt idő csak pár hét, max másfél hónap lehet. A ducklingok nem tűntek el teljesen, kizárólag az első részekben maradnak távol. Foreman egy “Mercy” nevezetű oktatókórházban kap állást, míg Chase és Cameron a PP sürgősségién.
Nehéz átlátni a helyzetet, fogalmunk sincs mit akarnak az írók – tán még maguk sincsenek tisztában vele. Pont ez ad egy adrenalin-löketet! 🙂

Jó, jó, de kik kerülnek House mellé?
Cuddy és Wilson a 401-ben egyetlen közös célért munkálkodnak, mégpedig House-t rábírni egy új team megformálására. Kapaszkodjatok meg, az ötlet igazán kreatív lesz: House végül kialakítja 40 főből álló csapatát, és mivel mindig is gondjai voltak a nevekkel, sorszámokkal azonosítja tagjait. Természetesen ők 40-en ideiglenes jelöltek, mint valami Túlélőshowban, ki-ki a maga módján próbálja elérni az “álommelót”. ;)) Ennek részleteiről rettentően spoileres aloldalunkon olvashatsz.

Szerelem?
A harmadik évadban is voltak erősen túlfűtött jelenetek, szerencsére ez a 4.-ben sem marad el 😉 Emlékezzünk csak arra a bizonyos fenékmarkolászós Huddy-ölelkezésre, vagy épp az állítólag érzelemmentes Hameron-csókra… Shore egy interjúban a következőket nyilatkozta a Huddy párosról: “A szexuális töltet megvan a levegőben ha összekerülnek, de ennél többet nem igazán árul el. House néha igazi seggfej vele, de a legfontosabb: Fogunk foglalkozni a témával. A kapcsolatukat “House-módon” lehet csak folytatni, tehát szó se lehet randikról és “boldogan élnek míg meg nem halnak”-ról. De egy részben talán fog valami történni. Azonban ez még csak felvetődött, szóval semmi sem biztos.”

Emellett Wilson számára is beiktatnak Valakit, (végülis 3 exnél már kár megállni) aki a kétrészes évadfináléban fontos szerepet kap. Annyit azthiszem felfedhetünk, hogy a lány az egyik duckling-jelölt, és módszerei igencsak sokban egyeznek House-éval.


Hasonló bejegyzések:

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .